Здравейте!
Търся някой, който ще лети на 5 февруари от Монтреал до София с AirFrance през Париж за компания на свекърва ми. Ако някой ще пътува при същите условия и има желание да й прави компания по време на пътуването може да се свърже с мен, ще сме му благодарни.
Мерси предварително
Монтреал - София на 5 февруари?
Re: Монтреал - София на 5 февруари?
snejko нищо лично, но тези обяви почнаха да ми идват малко в повече и реших да питам... Едно време като пътувахме Бургас София или репсективно Варна София (някоя по-дълга дестинация) с прикачане в Карнобат да речем винаги ли някой ни е правил компания. Сигурно ще кажете да ама езика... Да вярно е малко скучно, но пък пътя е няма и 12 часа, това си е работна смяна във фабрика...
Толкова ли не се издържа та чак компания с обява да се търси...
Пак казвам - нищо лично Снежко!
Толкова ли не се издържа та чак компания с обява да се търси...
Пак казвам - нищо лично Снежко!
Случая не е такъв балби. Представи си твоите близки, незнаещи език, как биха се оправили при полет с прекачване в чужда държава, където никой не говори езика им. Още повече, че летище трудно се сравнява с Карнобатската гара.
http://www.youtube.com/watch?v=3moLkjvhEu0" onclick="window.open(this.href);return false;
Както azzura правилно предполага става въпрос за възрастна (70 год.) жена, която има нужда не от човек за мохабет, а от някой, който ще й помогне да се ориентира на летището и да смени самолетите навреме, без излишни нерви и сътресения. Мислех, че това е ясно на всички. Все пак летището в Париж не е лесно за оправяне дори и за млад човек с познания на англииски или френски, камо ли за баба, която не е ходила по-далеч от София и не говори нищо друго освен български. Форума е за това, да си помагаме. А и в заглавието съм пределно ясна за какво става дума в темата, така че на който не му е интересно да не я отваря.
Разбира се, форума не е единствения ни вариант, но определено ще ни е по-спокойно, ако има балгарин/българка, с която да пътува.
Разбира се, форума не е единствения ни вариант, но определено ще ни е по-спокойно, ако има балгарин/българка, с която да пътува.
На той, тя или то(Балби) знаем, че компания не и трябва за толкова кратко разтояние щото той, тя или то го проспива (става въпрос за презокеански полет)
.

Снежко, влизаж в сайта на летището на флаит кьнекшьнс. Там може да вкараш терминала на който се пристига, на този който трябва да отидеш и системата ти дава маршрута с карта. Даваш му принт или го написваш на едно листче на бабата и да го показва на служителите на летиштето.snejko написа:Здравейте!
Търся някой, който ще лети на 5 февруари от Монтреал до София с AirFrance през Париж за компания на свекърва ми. Ако някой ще пътува при същите условия и има желание да й прави компания по време на пътуването може да се свърже с мен, ще сме му благодарни.
Мерси предварително
Ако не знаеш терминала на който се пристига и се излита по кьсно, погледни номера на полета и виж за предишните дати кои са били терминалите. По принцип винаги са едни и сьщи. Сьщото важи и за гейтовете, вратите де.
Поразгледай саита на Шарл део Гол и ще видиш, че има много полезна информация за флайт кьнекшьнс.
Моята баба беше научила Хитроу на изуст, та влакчета, та асансиори. Показвах и схемите на литищтето, карти, чудо големо беше. Накрая изпусна полета за София, но не по нейна вина. После я качили за Франкфурт кьдето са и платили ресторанта от компанията и от там за София. Жената направо говори сега за пьтешествието на животьт и.
Ако го няма гейта на страницата непременно провери преди откъде е излитал, на мен ми бяха написали грешен и си седях и си четох до 20 мин преди полета, когато осъзнах че няма как след като излетят хората за Маями от този гейт да има полет за София
... Добре че нашия полет беше със закъснение, помня че се слизаше на долното ниво за бг полет на терминал F ...

Циганите - на Сатурн !