zaplata

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.

Kakvi zaplati vzimate

Общо гласове: 0
Аватар
niki_70
Експерт по жените
Обратна връзка:

zaplata

Мнение от niki_70 »

Kak sa zaplatite na bg. imigranti vsushtnost?Iskam da se orientiram predi da vzema re6enie.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
yahoo

Re: zaplata

Мнение от yahoo »

Няма да е лесно да се ориентираш. Всичко е доста индивидуално.
Зависи от мотивацията ти и желанието за успех, не тамо тук, но и
навсякъде по света, дори и в България.

POSTREACT(ions) SUMMARY

todor73

Мнение от todor73 »

vij pqrvo tazi anketa, da si imash edno-dve naum, moje i 3 daje.

Kakva zaplatq ste polu4avali v BG
Pod 100 lv 0% [ 0 ]
Ot 100 do 200 lv 8% [ 6 ]
Ot 200 do 300 lv 19% [ 13 ]
Ot 300 do 400 lv 8% [ 6 ]
Ot 400 do 500 lv 7% [ 5 ]
Ot 500 do 600 lv 5% [ 4 ]
Ot 600 do 1000 lv 22% [ 15 ]
Nad 1000 lv 27% [ 19 ]

Общо гласове : 68

POSTREACT(ions) SUMMARY

rath

Мнение от rath »

todor73 написа:vij pqrvo tazi anketa, da si imash edno-dve naum, moje i 3 daje.

Kakva zaplatq ste polu4avali v BG
Pod 100 lv 0% [ 0 ]
Ot 100 do 200 lv 8% [ 6 ]
Ot 200 do 300 lv 19% [ 13 ]
Ot 300 do 400 lv 8% [ 6 ]
Ot 400 do 500 lv 7% [ 5 ]
Ot 500 do 600 lv 5% [ 4 ]
Ot 600 do 1000 lv 22% [ 15 ]
Nad 1000 lv 27% [ 19 ]

Общо гласове : 68
Che to vsichki v BG sa milioneri po tazi anketa
kakto i anketata za zaplatite v Canada, povecheto se pishete che vzimate nad 30/chas, a pak nikoi ne moje da izleze izvan hralupata si

POSTREACT(ions) SUMMARY

bateto

Мнение от bateto »

Az markirah -na socialni pomoshti sam ,stoto tya moyat zaplata e kolkoto sociala na dvuchlenno semeystvo ,s tazi razlika ,che bachkam.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Dimitar Kolev

Мнение от Dimitar Kolev »

Brei-brei-brei!
Mnogo dobri zaplati gledam se polu4avat ot saforumnicite-bravos!
Koga li i az 6te presko4a ot minimuma na maximuma e-e-eh!?!

POSTREACT(ions) SUMMARY

rath

Мнение от rath »

bateto написа:Az markirah -na socialni pomoshti sam ,stoto tya moyat zaplata e kolkoto sociala na dvuchlenno semeystvo ,s tazi razlika ,che bachkam.
ti ne si na socialni, prosto rabotish za charity....ili kakto se kazva tam na frenski

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Аз викам всеки, който колкото е отбелязъл в анкетата, по толкова да даде за форума да се хостне на по-добро място...

POSTREACT(ions) SUMMARY

Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Dimitar Kolev

Мнение от Dimitar Kolev »

Аз викам всеки, който колкото е отбелязъл в анкетата, по толкова да даде за форума да се хостне на по-добро място...
Аз приемам!

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

koito otgovaria za foruma da mi kaje kakav trafik ima - sstoo, Plamene...

moje da moga da donatevam hosting.

mislili li ste za dopuskane na reklami?

POSTREACT(ions) SUMMARY

Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
survivor

Мнение от survivor »

Ники, в началото най-вероятно ще си в категорията до 10 долара, така че се отказвай докато е време :idea:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Plamen

Мнение от Plamen »

Благодаря за идеите. Кольо, за съжаление си имаме домейн поне за още година. За реклами и пейпал съм мислил. Трябваше ми малко време, но сега работя над нещата. Иначе трафика ни е огромен. На предишния домейн плащах по 20 долара на месез глоби за превишен трафик. Тука ни е безплатен трафика, но пък не съм доволен от качеството и за това сменихме домейна. До 2-3 седмизи ще сложа и пейпал, ако толкова искате да помагате. Наистина не е лошо малко да пооправим нещата като качество и количество. Евентуално може да помислим и за някаква съвместна работа на доброволзи по уеб дизайна. Има още много статии за дописване. Абе ако има доброволзи за каквото и да е винаги са добре дошли. Ако бяхме събрали малко средства можехме да ударим едно рамо на Дани и Б. Николов по разходите за митинга :roll:

POSTREACT(ions) SUMMARY

BabaPena

Мнение от BabaPena »

Hmmmm...reklami..znam li...sigurno si triabva, ama samo da ne sa dosadni (ot onia izkachashtite iz zad agala primerno)...

Inache ideiata za sabiraneto na malko pari e chudesna...(Opredeleno iskame da pomagame, Plamene...Ne znam za drugite, no az za prav pat vijdam balgari v chujbina taka da pomagat na drugi balgari...HARESVA MI da sam chast ot tova obshtestvo...i iskam i az da napravia neshto za dobroto delo...ot kompiutri ne razbiram, ta ne ostava nishto drugo osven pa prashtam po niakoi lev) Prav e Lubo - ako vseki dade po kolkoto e otbeliazal v anketata, shte e super... Kakvo e paypal? (v moeto nemsko selo se plashta samo cash, ta sam nazad s materiala)...

Sas zdrave!

POSTREACT(ions) SUMMARY

PAVLINAP

и мен ме бройте

Мнение от PAVLINAP »

и мен ме бройте,с каквото мога :lol:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

Plamen написа:Благодаря за идеите. Кольо, за съжаление си имаме домейн поне за още година. За реклами и пейпал съм мислил. Трябваше ми малко време, но сега работя над нещата. Иначе трафика ни е огромен. На предишния домейн плащах по 20 долара на месез глоби за превишен трафик. Тука ни е безплатен трафика, но пък не съм доволен от качеството и за това сменихме домейна. До 2-3 седмизи ще сложа и пейпал, ако толкова искате да помагате. Наистина не е лошо малко да пооправим нещата като качество и количество. Евентуално може да помислим и за някаква съвместна работа на доброволзи по уеб дизайна. Има още много статии за дописване. Абе ако има доброволзи за каквото и да е винаги са добре дошли. Ако бяхме събрали малко средства можехме да ударим едно рамо на Дани и Б. Николов по разходите за митинга :roll:
az imam hosting server
kolko trafic pravime?
a za web design - kakvo tochno iskate da se opravi?

POSTREACT(ions) SUMMARY

Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Заключено