За чакащите интервю
Re: За чакащите интервю
Много е хубаво, за да е вярно....но нямаме ни6то против. 

Просто навсякъде по света работят хора, кой от кой по-различен...така че перфектната адмистрация е утопия.
DSC - 01.03.2010
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
Надявам се скоро да я получа. Ако бях в София, щях лично да отида да питам.
DSC - 01.03.2010
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
Ето един запис на въпросите, задавани на реално интервю.
Може би е в посолството в Киев.
От един момент нататък там вече проверяват
влизащите в сградата за записваща техника и хората оставят всичко преди да влязат...
http://upload.com.ua/get/902086249/"
Интервью на французском.rar 27.51MB
Натиснете десния долен зелен бутон с надпис: "Потратить время, но скачать бесплатно."
Може би е в посолството в Киев.
От един момент нататък там вече проверяват

http://upload.com.ua/get/902086249/"
Интервью на французском.rar 27.51MB
Натиснете десния долен зелен бутон с надпис: "Потратить время, но скачать бесплатно."
The worst mistake people do is that they listen half, understand quarter and speak double...
Един въпрос към писалите 5-6 ниво на френски /или такива минали теста и доказали Б1/Б2/-разбирате ли всичко на този запис? Ако не, горе-долу на колко % разбирате?
-
Аз не мога да го отворя,въпреки че следвам инструкцията
. Малко помощ?

Аз съм писала 5/6, това се равнява на Б1.nini написа:Един въпрос към писалите 5-6 ниво на френски /или такива минали теста и доказали Б1/Б2/-разбирате ли всичко на този запис? Ако не, горе-долу на колко % разбирате?
Зависи какъв е записа, текстовете за ниво Б1 ги разбирам на 90%, телевизия, радио, песни, доста по-малко....
Разговор с френскоговорящи, доста добре се разбира, вече зависи и от човека срещу теб. АКо иска да го разбереш , ще го разбереш. Мисля че на интервюто ще говорят ясен френски, така че би трябвало да се разбира.
"Повечето истински провали се дължат на ограничения, които хората си поставят сами, в собствените си умове." Н.Х.
-
Здравейте! И ние още не сме получили покана, а сме си пратили документите февруари 2010, акюзето ни е от 19 март 2010! Писах на мейла на посолството във Виена, от където ми поискаха номера на досието и от тогава нищо!
Ние днес получихме писмо на имейла от служителката която ни обработва нашето досие че не е приключено още и когато го приключи ще бъдем уведомени и че са ни получени документите. Искаха ни допълнително документи които пратихме преди коледа и те получиха на 29.12. Като им писахме все още не се беше върнала обратната разписка, тя се върна а техния отговор дойде след 10 дни. Тогава ги питахме дали са получили документите и дали сме в списъка за интервю. Акюзето ни е от 21.07. и кога смятат да ни приключват досието с тези темпове....
На нас също ни поискаха допълнителни документи, които са пристигали там на 30.12. Акюзето ни е от 16.03.10. Утре ще им пишем и ние.
Aз да ви посъветвам и да ви кажа от опит: служителите от Виена подновяват разглеждането на досието чак, когато получат допълнителните изискани документи, т.е. акюзето може да ви е от 16,03,2010, но те реално започват да го разглеждат до край след като си получат доп.докс. т.е 30,12,10. Така че. спокоgeronimo написа:На нас също ни поискаха допълнителни документи, които са пристигали там на 30.12. Акюзето ни е от 16.03.10. Утре ще им пишем и ние.