tonich написа:kill_u,
Учудвам се на търпението ти да помагаш на хора, които даже не могат да си зададат въпроса както трябва...
Вие малоумни ли сте?!?Какво не разбрахте от въпроса?Има някой който е спонсориран,и пита колко време се чака за виза от изпращане на документите.Кой може да спонсорира:канадски гражданин или перм. резидант.
Не ме малоумни, просто защото има няколко вида спонсорирани и за различните категории се чака различно. В случая не е определящо кой спонсорира, а каква му е връзката със спонсорирания
Колко време се чака за виза когато си спонсориран
От така зададения въпрос не се разбира какво се пита, поради горната особеност.
ivandaman написа:а има ли някакъв задължителен период в които трябва да влезеш в канада след като са ти дали визата.
В смисъл момата в случая получава виза на 1ви Януари 2011 има ли задължителен срок да влезе в Канада и какво става ако го пропусне..
Предполагам го пише някъде но ме мързи да ровя.. Признавам си.
Да има. Визата е валидна до изтичането на медецинските .
tonich написа:kill_u,
Учудвам се на търпението ти да помагаш на хора, които даже не могат да си зададат въпроса както трябва...
Вие малоумни ли сте?!?Какво не разбрахте от въпроса?Има някой който е спонсориран,и пита колко време се чака за виза от изпращане на документите.Кой може да спонсорира:канадски гражданин или перм. резидант.
Не ме малоумни, просто защото има няколко вида спонсорирани и за различните категории се чака различно. В случая не е определящо кой спонсорира, а каква му е връзката със спонсорирания
Колко време се чака за виза когато си спонсориран
От така зададения въпрос не се разбира какво се пита, поради горната особеност.
След получаване на баркодовете няма разлика,разликата е в срока на разглеждане на документите.