Точки за селекция

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Hipnotyc

Точки за селекция

Мнение от Hipnotyc »

Здравейте :)
Бих искал някой да ми помогне за правилното попълване на таблицата с която се определят точките за селекция.Имам завършено средно образование с квалификация "оператор в мебелната промишленост" или казано на български мебелист.Обучението за придобиване на квалификацията е три години през които всяка седмица има по 6 часа учебна практика.В свидетелството за професионална квалификация пише по колко часа за всеки предмет по професията съм взел - общо са 1479 часа.След средното образование съм карал курс за готвач за което имам свидетелство за завършен курс с отценка 6,00.Да прилагам ли свидетелството от този курс към пакета документи?Относно стажа през последните 5 год.,имам пълен стаж като 4 години и 8 месеца съм работил в частна фирма като геодезист но в трудовия договор се водех "земемер" а после "технически секретар", а в момента съм на борсата и ще бъда до Юни.За семейното положение.Живея с моята приятелка от две години но без да имаме брак,тя е разведена и има дете на 6г.
Моля помогнете.
Благодаря на всеки който ще отдели време да ми отговори. :)
Публикувай отговор