Манифестация в защита на българите в Либия!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
borimira2

do ssttoo

Мнение от borimira2 »

Ssttoo, moga li da te pomolja da kachish i tozi priziv ot BULWAY na glavna stranitza.
ssttoo написа:Дани, сложих линк към тази тема на homepage на бгканада.
Дай някакви координати, на които да се обаждат желаещи да бъдат доброволци.
survivor

Мнение от survivor »

И ако може накрая направо и окончателният ден и час и адрес - на главната страница. Благодаря!
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Re: Priziv i ot Toronto

Мнение от bgmontreal »

borimira2 написа:Edna moja prijtelka me pomoli da prepratja tozi priziv. Shte e dobre, ako moje da se koordinira i vav vsichki gradove da ima ednovremenno manifestatzija po edno i sashto vreme. NO ZADALJITELNO TRJABVA da se informirat mediite..., bez tjah sme glas v pustinja... Otdelno mislja, che veche e kraino vreme da se reshi koi den shte bade manifestatzijata, za da moje idejata da se razprostranjava. Idejata da ne e long weekend mene mi haresva lichno...

Dani ako isaksh svarji se BULWAY.ca i se koordiniraite, javno ot tjahna strana ima goljamo jelanie da poemat organizatziajta v toronto. Az lichno vsichki ot tozi ekip poznavam, mnogo energetic i enthusiastic people sa...

Zdraveite, priateli!

Temata za nashite medici v Libia naistina deistva obediniavashto za
vsichki bylgari po sveta. Bulway.ca podkrepi v oshte v samoto nachalo
podpiskata do kanaskoto pravitelstvo, podeta ot iniciativnia komitet v
Montreal. Spored edno nashe prouchvane obache, chitatelite na Bulway
smiatat, che nai-goiam efekt biha proizveli aktivnite protestni deistvia
po celia sviat s cel privlichane vnimanieto na mediite i na mejdunarodnite
instancii. Zatova vi predlagame da se obedinim i da organizirame masova
protestna demonstracia pred libiiskoto predstavitelstvo v Otava ili na
drugo podhodiashto miasto. Ako ot Toronto, Montreal i Otava se obedinim na
edin syvmesten protesten miting, tova opredeleno shte raboti za kauzata.
Dori i da se organizirame v razlichni gradove, pone bihme mogli da
syglasuvame vremeto i denia.

Nadiavame se vyv vashe lice da namerim symishlenici i shte ochakvame da ni
pishete, kolkoto se moje po-skoro, za da ima vreme da organizirame
vsichko. Predstoiashtia "long weekend" edva li e dobro vreme, no mojem da
opitame da se syberem na 29-ti mai (tova e poslednata vyzmojna data!)
Ochakvame s netyrpenie vashite mnenia i predlojenia. Otvoreni sme i za
drugi podobni idei!!! S pozdrav,

ekipa na Bulway
==============================================
Bulway Club
Bulgarian Community in Toronto and GTA, Canada
http://www.bulway.ca
това беше и моята идея, благодаря за линка ще го дам в "щаба"

За сега е 90% за 30 май, но чакаме разрешение преди да тръбим

"с тръба зове свойте братя ..."
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
mitaka
Обратна връзка:

Мнение от mitaka »

....dosta mi e chudno, sashto ot okolo 2000 balgari procheli za kakvo stava duma, samo 60 imat mnenie...tava e pokasatelno sa niskoto kachestvo na naziata...dori i mitat "Slavi", pravi reiting ot situaziata...naistina jalko...posnavam dosta narodnosti tuk, koito ne se darjat taka, po takav neadekvaten nachin...naistina jalko...
Dimitar Kolev

Мнение от Dimitar Kolev »

Щотото явно с мнение не е достатъчно!
Слави той и албума му се казва Прима Патриот,следващият може да е мистър Пропър Патриот,Данон Патриот,Ариел(без накисване)Патриот-който даде повече...
Нещо друго по темата"Не сме народ-мърша"??
Аватар
agaton

Мнение от agaton »

Zashto trqbva nepremenno da se pishe mnenie ne moga da razbera...

kato se organizira proesta shte se vidi kolko hora sa vzeli prisarce tozi problem. Za suzalenie sam zaet 6 dena v sedmicata, no sas sigurnost shte napravq vsichko vuzmozno pone da se poqvq, zashtoto edva li shte ostane vreme da uchastvam kato benevole za organiziraneto. Vupreki tova dosega ne schitah za nuzno da pisha tezi neshta... koito iska shte doide, koito ne - nqma, obache samo da si govorime prazni prikazki...

I kakvo losho vizdate v tova che Slavi izpolzva izvestnostta si za da provokira nacionalnoto samosuznanie u Bulgarina. :o Po-dobre Prima-patriot, otkolkoto samo Prima. Vse pak i pari trqbvat za da se pravi tova koeto toi pravi, a ne samo idei... vsichki imat idei, no kolko sa uspeli da namerqt sredstvata da gi osushtestvqt :idea:
Kogato nqkoi naprvi neshto dobro vse shte se nameri za neshto da ne sme dovolni Bulgarite, a? :wink: :)
"Une réaction anormale à une situation anormale est une réaction normale."
V.Frankl (1962)
Dimitar Kolev

Zashto trqbva nepremenno da se pishe mnenie ne moga da razbera...

kato se organizira proesta shte se vidi kolko hora sa vzeli prisarce tozi problem
To4no!!!
Аватар
balbi

...No comment....

Мнение от balbi »

agaton написа: Po-dobre Prima-patriot... :wink: :)
Po-dobre Prima Patriot otkolkoto Prima Idiot...
Slavi mnogo dobre pravi - izvesten e 4oveka kakvo ot tova, ako moje d apomogne kakvo losho ima?!?!?!?
Dimitar Kolev

Taka de!!! i az tova iskah da kaga-niama zna4enie kvi sa mu motivite ako doprinasia s ne6to...
roni

Мнение от roni »

Zdraveite i ot men! Az sashto mnogo riadko pisha,zashtoto niamam vazmojnost,no se staraia da sledia foruma dokolkoto mi e vazmojno. Osobeno bolezneno vazpriemam temata za meditzite,zashtoto mnogo se iadosvam,kogato savsem obiknoveni hora triabva da plashtat za greshkite,prenebrejenieto,bezotgovornostta,nahalstvoto i t.n. na nashi i chyjdi polititzi.Na tiahno miasto bi mogal da bade(da ne dava gospod) vseki ot nas ili nash blizak chovek kadeto i da bilo po sveta. Az sashto shte doida na mitinga i iskam da pomogna ako moga.V petak BGMONTREAL napisa "V tarsene na sitopechat sme....." i se setih che tapata manifaktyra v koiato rabotia ima firmeni teniski.Dnes yspiah da se dobera do tel. na kompaniata kadeto sa napraveni.Kazaha mi che mogat da napraviat neshto,no samo s tehni teniski.Ako niakoi ot organizatorite se interesyva ot tozi vapros molia da mi izprati LS. Niamam nishto naprotiv da ychastvam i kato dobrovoletz.
S pozdrav Roni.
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Мнение от bgmontreal »

roni написа:Zdraveite i ot men! Az sashto mnogo riadko pisha,zashtoto niamam vazmojnost,no se staraia da sledia foruma dokolkoto mi e vazmojno. Osobeno bolezneno vazpriemam temata za meditzite,zashtoto mnogo se iadosvam,kogato savsem obiknoveni hora triabva da plashtat za greshkite,prenebrejenieto,bezotgovornostta,nahalstvoto i t.n. na nashi i chyjdi polititzi.Na tiahno miasto bi mogal da bade(da ne dava gospod) vseki ot nas ili nash blizak chovek kadeto i da bilo po sveta. Az sashto shte doida na mitinga i iskam da pomogna ako moga.V petak BGMONTREAL napisa "V tarsene na sitopechat sme....." i se setih che tapata manifaktyra v koiato rabotia ima firmeni teniski.Dnes yspiah da se dobera do tel. na kompaniata kadeto sa napraveni.Kazaha mi che mogat da napraviat neshto,no samo s tehni teniski.Ako niakoi ot organizatorite se interesyva ot tozi vapros molia da mi izprati LS. Niamam nishto naprotiv da ychastvam i kato dobrovoletz.
S pozdrav Roni.
пиши ми ЛС с телефона ти, че по ми харесва телефонната любов, нещо започва да ме мързи в писането, пък и ...
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
balbi

Dajte da ne se izlgame be hora!!!

Мнение от balbi »

Nadyavam se tozi pyt pone da ne se izlojim kato kifladjii. Za drugo kak da e, no sega stava duma za 4OVESHKI JIVOTI i to ne za koi da e 40VESHKI JIVOT, a za 4OVESHKIYA JIVOT NA NASHITE NEVINNI SYNARODNICI V LIBIYA!!!

Hora dajte da se syberem i da napravim tova , koeto tryabva!!!
Bgmontreal ima li predpolagaem 4as na mitinga-shestvie?
tochica

Мнение от tochica »

zdrawejte , moje li da izrazq wyzmustenieto si ce utre ste ima hora , koito ste predpochetat denq na muzeite ?!?!?!?! Edin pyt w jiwota si mojem da pokajem ce i nas ni interesuwa kakwo stawa s drugi bylgari , i pak ste se opleskat nestata .
Ubedena sym ce ako stawashe wypros syrbite ili rusnacite da se obedinqt , stqha da razsipqt Canada i da se syberat w denq i casa , no nie pak ste si pokajem ce ne ni wylnuwa mnogo koj e zle , wajnoto e " az da ne sym po-zle " .
Az sym na rabota i ste dojda na miitinga , i silno se nadqwam ce ste ima mnogo kato men , na koito im se iska da widqt edna istinska manifestaciq , iskam da widq horata otstrani po ulicata da me gledat s wyzhistenie i da si kazwat " tezi hora otstoqwat mnenieto si " .
Ne znam kolko struwa whoda w edin muzej , edwa li moje da se srawni s efekta , kojto ste ima prisystwieto na wseki edin ,
kak e wyzmojno........

:?:
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
Заключено