питане за дипломите

Федералната процедура за имиграция, спонсориране, студентски, работни и посетителски визи, програмите за имиграция на останалите провинции.
smt

Re: питане за дипломите

Мнение от smt »

hadministratora написа: Проверете, обаче, в сайта на МВнР дали преводача е регистриран!
Можеш ли да напишеш точния сайт? Информацията е много полезна. :)
Федерална процедура-продължителност 18 месеца!
Аватар
tonakis

Мнение от tonakis »

Мисля, че ТОВА е което търсиш. Лошото е че го няма в друг вариант, лесен за преглед ;)
Успех!
smt

Мнение от smt »

tonakis написа:Мисля, че ТОВА е което търсиш. Лошото е че го няма в друг вариант, лесен за преглед ;)
Успех!
Мерси! :)
Аватар
hadministratora
Хабсурден

Мнение от hadministratora »

tonakis написа:...Лошото е че го няма в друг вариант, лесен за преглед ;)
Успех!
Че какво му е лошото на тоя вариант - това е текст в PDF файл. Натискаш Ctrl+F и си намираш каквото те интересува :)
dorisdm

Мнение от dorisdm »

Здравейте! Искам да попитам дали дипломата за средно образование трябва да се изпрати (федералната процедура) задължително?
Пише.. " Post-secondary documents..........(но го има все пак, като точка, след което следва точка с искане диплома за висше)...
Последно промяна от dorisdm на Съб Май 28, 2011 9:01 am, променено общо 1 път.
smt

Мнение от smt »

Да, превеждахме дипломи за средно и висше.
Аватар
mortigur
Обратна връзка:

Мнение от mortigur »

dorisdm написа:Здравейте! Искам да попитам дали дипломата за средно образование трябва да се изпрати (федералната процедура) задължително?
Пише.. " Post-secondary documents..........(но го има все пак, като точка, след което следва точка с искане диплома за висше)...
Непременно трябва да се изпрати, реално погледнато доказвате Х години образование което е сума от средното и другото след него.
Taxation is theft.
Leda78

Мнение от Leda78 »

smt написа:
tonakis написа:Мисля, че ТОВА е което търсиш. Лошото е че го няма в друг вариант, лесен за преглед ;)
Успех!
Мерси! :)
Тъй като този линк при мен води до страница с надпис "Страницата не е намерена", звънях в Министерството и ми казаха къде да търся на сайта. Ето линка, който аз намерих - http://www.mfa.bg/content/2011/4/6/tablica0604.pdf"
Miracles start to happen when you give as much energy to your dreams as you do to your fears
Публикувай отговор