Български ресторант в Монреал
Български ресторант в Монреал
Jiteli i gosti na Montreal, zapoviadaite v bulgarskia restaurant "Le Petit Caveau". Sobstvenichkata Tania Boteva shte vi posreshtne kakto podobava. Ima i tematichni vecheri s muzika i spektakli. Za pulna informazia posetete websita na http://www.pcaveau.netfirms.com
Gio
Gio
Re: Български ресторант в Монреал
Бил съм многократно в този ресторант. Не е лош. Единствено лошо
впечатление ми направи липсата на салфетки и подправки(олио, оцет).
Останалото е ок като за единствен бг ресторант в града. Има лека
конкуренция от българското бистро до него, но двете заведения
са от различен клас и не трябва да се сравняват.
Иначе снимките от сайта са като реклама за туристи, обикновено
реалноста е друга. Сравнено с НикоЛинос в Торонто, който доста
хора тук така лошо оплюха, този ресторант му е далечно подобие.
впечатление ми направи липсата на салфетки и подправки(олио, оцет).
Останалото е ок като за единствен бг ресторант в града. Има лека
конкуренция от българското бистро до него, но двете заведения
са от различен клас и не трябва да се сравняват.
Иначе снимките от сайта са като реклама за туристи, обикновено
реалноста е друга. Сравнено с НикоЛинос в Торонто, който доста
хора тук така лошо оплюха, този ресторант му е далечно подобие.
Не веднъж съм изказвала отвратителното си впечатление от този скапан ресторант,където никога през живота си повече няма да стъпя!
Бях там на третия си ден от престоя в Монреал (имаха неблагоразумието да ме заведат познати). Сервираха ни по кафе с порция сурови пържоли,които Таня горещо препоръча, не по-малко от 2 часа...
Собственничката упорито отказваше да ми отговаря на български,въпреки,че с приятелите ни се опитваше някак да докарва отвратителен руски...
Аз разговарях с нея на български,а тя ми отговаряше на английски...По-ужасно впечатление от българите в Монреал никога след случая не съм имала...Бях отвратена от лицемерие,липса на всякакъв сервиз и обслужване насочено само към извличане на максимална изгода. За скапаните пържоли накрая платихме 100 дол.(как не припаднах на място!
-какво са 30-те дол. на Иван за музеи...),Таня най-накрая проумя,че ставам много лоша,когато ми се прави,че не разбира български... 

Бях там на третия си ден от престоя в Монреал (имаха неблагоразумието да ме заведат познати). Сервираха ни по кафе с порция сурови пържоли,които Таня горещо препоръча, не по-малко от 2 часа...
Собственничката упорито отказваше да ми отговаря на български,въпреки,че с приятелите ни се опитваше някак да докарва отвратителен руски...
Аз разговарях с нея на български,а тя ми отговаряше на английски...По-ужасно впечатление от българите в Монреал никога след случая не съм имала...Бях отвратена от лицемерие,липса на всякакъв сервиз и обслужване насочено само към извличане на максимална изгода. За скапаните пържоли накрая платихме 100 дол.(как не припаднах на място!

Ama JOY nedej taka....ti si bila mnogo losha!JOY написа:Не веднъж съм изказвала отвратителното си впечатление от този скапан ресторант,където никога през живота си повече няма да стъпя!![]()
Аз разговарях с нея на български,а тя ми отговаряше на английски...По-ужасно впечатление от българите в Монреал никога след случая не съм имала...Бях отвратена от лицемерие,липса на всякакъв сервиз и обслужване насочено само към извличане на максимална изгода. За скапаните пържоли накрая платихме 100 дол.(как не припаднах на място!-какво са 30-те дол. на Иван за музеи...),Таня най-накрая проумя,че ставам много лоша,когато ми се прави,че не разбира български...

- Rainmaker
hora razlichni vkusove raznistanbinev написа: Ama JOY nedej taka....ti si bila mnogo losha!Neznam zashto sa te zaveli na 3-tia den v BG restorant sled kato si prjasno ot BG ama naistina li restoranta ne struva ?
spored men bez da si nalagam mnenieto
ne e losho zavedenieto

sobstvenichkata naistina malko trudno govori bulgarski
poneje e jiviala 20ina godini v UK i pochti ne go e praktikuvala
no iavno ima progres

Ресторанта не е чак толкова зле, но е наистина така както Joystanbinev написа:...ama naistina li restoranta ne struva ?
загатна, та даже и по-зле. Понеже съм бил там двайсетина пъти
доста повече негативни неща съм видял отколкото положителни
във връзка с обслужването.
Но иначе за хора без никакви претенции - става, поне за веднъж

Taka e v Canada,v po vecheto sluchai chovek mu se nalaga da varshi neshta za koito nito e uchil ,nito gi razbira.Restorantyori stavat shofyori,a lekari i ingeneri -avtomontyori i restorantyori.
V tiya sluchai obiknovenno sobstvennikat si naema menadgerski ekip/upravitel,naprimer men/ ,koyto da mu varti restoranta ,obache sas suho dupe riba ne se lovi.Byaha mi predlgili obshta rabota v kuhnyata ,ha,ha s pet stranici CV rabota po specialnosta ot ***** i nagore.
V tiya sluchai obiknovenno sobstvennikat si naema menadgerski ekip/upravitel,naprimer men/ ,koyto da mu varti restoranta ,obache sas suho dupe riba ne se lovi.Byaha mi predlgili obshta rabota v kuhnyata ,ha,ha s pet stranici CV rabota po specialnosta ot ***** i nagore.
Това не е никакьв бьлгарски ресторант , щом на интернет страницата му няма и дума на бьлгарски . Срам. Всеки азиатски ресторант си има меню на своя език.Или както е казано * Бьлгарино поради що се срамуваш да се наречеш Бьлгарин *
Ако правиш само това което вече можеш, ще останеш завинаги това което си!
Собственичката определено нежелае да говори български,
готвача е "на повикване", а сервитьорки се наемат само за
тържества. Все искам да видя нещо хубаво в този ресторант,
но освен желание за бърза и лесна печалба друго невиждам.
Единствения редовен клиент беше един австриец-алкохолик.
Нормална клиентела не се задържа там. Аз също от повече от
година спрях да го посещавам.
готвача е "на повикване", а сервитьорки се наемат само за
тържества. Все искам да видя нещо хубаво в този ресторант,
но освен желание за бърза и лесна печалба друго невиждам.
Единствения редовен клиент беше един австриец-алкохолик.
Нормална клиентела не се задържа там. Аз също от повече от
година спрях да го посещавам.
Ако на мен ми го спретнат тоя номер като на JOY (отказа да се разговаря на български), няма да стъпя втори път във въпросния ресторант. Бих се погрижила и да му направя максимално най-лошата "реклама"
Отвратително...
За съжаление има много такива хора. Преди две години на летището в Унгария, всички жени на гейта за София разговаряха с децата си на английски, вместо на български, много лошо впечатление ми направи.

За съжаление има много такива хора. Преди две години на летището в Унгария, всички жени на гейта за София разговаряха с децата си на английски, вместо на български, много лошо впечатление ми направи.

Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.