Кабелен интернет - Аканак
Кабелен интернет - Аканак
За който търси алтернативен доставчик, от няколко дни аканак предлага кабелен интернет, до 15 мегабита, неограничен, по кабелите на Роджърс, Коджеко и Видеотрон
http://www.acanac.ca/cable.html"
http://www.acanac.ca/cable.html"
„Летните сензациЙ – нови промоциЙ на хавлиЙ с всички зодиЙ и други джунджуриЙ!”
Re: Кабелен интернет - Аканак
Супер! Значи можело... Това е най-добрата оферта за кабелен интернет за момента.... Да го Д*ХАТ Бел и Роджерс! 

"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
За Квебек щот там са по богати - за това ли има увеличение?
Нещо много дебело ми се види - аз съм също на кабел - местната кабеларка - Модема е от тях без пари , за активация искаха 30 евра но пък хванах някакв апримоция и първите 3 месеца не плащах нищо та за това -
20 MBit/s Downstream и 1 MBit/s Upstream , плюс телефон но разговорите си ги плащам - градски -1 Ct./Min ,извънградски 2Ct./Min ,мобилни и международни там е друго - на месец е 19,90 евра бруто цена с ДДС.
А тия тарифи са предполагам като почти всичко останло в Канадско без ДДС....
Нещо много дебело ми се види - аз съм също на кабел - местната кабеларка - Модема е от тях без пари , за активация искаха 30 евра но пък хванах някакв апримоция и първите 3 месеца не плащах нищо та за това -
20 MBit/s Downstream и 1 MBit/s Upstream , плюс телефон но разговорите си ги плащам - градски -1 Ct./Min ,извънградски 2Ct./Min ,мобилни и международни там е друго - на месец е 19,90 евра бруто цена с ДДС.
А тия тарифи са предполагам като почти всичко останло в Канадско без ДДС....
Е то само това и бензина им е по- скъпото... Всичко друго е лапачка и далавераbp_de написа:За Квебек щот там са по богати - за това ли има увеличение?
....

"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Темата за цената на бензина не я подкачай, че тия от Германия може да им стане лошо.ivanko13 написа:Е то само това и бензина им е по- скъпото... Всичко друго е лапачка и далавераbp_de написа:За Квебек щот там са по богати - за това ли има увеличение?
....

Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
- John Smith
Когато избирах последния път ISP, за Аcanac прочетох много лоши отзиви относно техния Customer Service и качеството на услугата, силно зависимо от района. Затова съм на друг ISP. И това предплащане на Acanac нещо ме притеснява. $36/месец е предплатен за 12 месеца. Цената без обвързване е $45 за up to 10Mbps.
Wise men don't need advice. Fools won't take it.
Аз ползвах услугите на Аканак преди година ,страшно лош сервиз,отказах се от тях и след 3 месеца ми варнаха парите.Не се набутвайте с тия.Там работят само индуси.За мен най добрият Интернет предлагат Cogeco.
А що да ни стане лошо- няма спор че тука е по скъп,ама като гледам все повече и повече коли има по улиците,не са спряли щот бензина е скъп, но да не спамим тука - ако искаш можем да го обсъдим в друга тема.Ivan1007 написа:Темата за цената на бензина не я подкачай, че тия от Германия може да им стане лошо.ivanko13 написа:Е то само това и бензина им е по- скъпото... Всичко друго е лапачка и далавераbp_de написа:За Квебек щот там са по богати - за това ли има увеличение?
....
Хах, много си прав наистина.. така си е..
А за Аканак като че ли нямам какво да добавя още..
А за Аканак като че ли нямам какво да добавя още..