roumensp написа:optics написа:roumensp написа: Заради подобни форми много мъже тука ги е страх дори да се усмихнат на колежка, да не говорим за флирт или нещо по-сериозно.

Хи-хи, ами ако колежката е рускиня, българка, македонка...

Пак трябва да внимаваш, защото ако ти се ядоса за нещо и реши да те "натопи", кой мислиш че ще изкарат виновен. В днешно време ако си бял, мъж, и хетеросексуален - винаги ти си виновният.

Ней баш тъй.
Ся на мен кво ми се случи веднъж. Работя във фирмта Хикс, правя етикети за големи обороти (продукт за Костко Америка, Азия и тн) на козметика, демек ако объркам една буква и печатаме наново, и поради тва съм горе на черешата и незнам на кой какво и на какъв език говоря.
В този сюблимен момент ми се обажда колежката Кюми (много секси, името и то също тоже) тя е азиатка от онези малки гаджета дет карат мини купър. Но аз съм горе на черешата както казах.
И вместо да я питам What ca I do for you? я питах What can I do to you?
Тя се вкамени малко по телефона, ма нищо не каза. Обаче кат затворих, колегата вика - на теб щи са размине. Понеже английския не ти е майчин език. Ама аз ако кажа подобно нещо, ще ме разцепат....