стая под наем в Торонто, ще съм щастлива да е самостоятелна с баня и интернет, моля помагайте, също ТЪРСЯ РАБОТА парт или фул тайм имам опит в обслужването, работила съм в снекбар, касиер в ресторант, чистене на офиси и домове,гледане на деца.Да уточня, че съм жена, с добър английски, много добър руски,организирана, практична,общителна, приспособима, много схватлива и работлива.Ако можете да ми помогнете с каквото и да е препоръки, информация, познанства, моля пишете ми на мейл anileted@yahoo.com
Установявам се за постоянно в Торонто, започвам отначало и всяка помощ ще ми е от полза.
Благодаря предварително!
Търся спешно
Re: Търся спешно
Дай повече инфо за себе си, отколко време си в Канада, член ли си на YMCA обществото, каква ти е официалната оценка по английски от тях, и т.н..... Не заради друго, ами има разни интересни програми оттам, които като начало са доста обещаващи......... Също така има разни курсове за детегледачки или детски учителки, и общо взето по случайно чути обсъждания до 1-2г получаваш тапията, малко безплатно работа, след което влизаш в системата.....Но, както и да е, повече инфо....
[quote="anileted"]стая под наем
НАМЕРИХ
остава молбата за помощ за работа, търся като касиер или обслужваш персонал в заведение,кетъринг, магазин нещо от сорта, защото в това имам опит.
За програми за обучение ще се запозная като се върна, сега спешно трябва да имам работа за да си поемам разходите, обучението е следващо
НАМЕРИХ

остава молбата за помощ за работа, търся като касиер или обслужваш персонал в заведение,кетъринг, магазин нещо от сорта, защото в това имам опит.
За програми за обучение ще се запозная като се върна, сега спешно трябва да имам работа за да си поемам разходите, обучението е следващо

- hadministratora
- Хабсурден
Виж какво можеш да намериш тук
https://sjobs.brassring.com/1033/ASP/TG ... iteid=5235"
Естествено не пренебрегвай и обичайните заподозрени Workopolis и Monster
Успех!
https://sjobs.brassring.com/1033/ASP/TG ... iteid=5235"
Естествено не пренебрегвай и обичайните заподозрени Workopolis и Monster

Успех!