Internet access in Mtl - Dial-up, DSL, Cable?
Internet access in Mtl - Dial-up, DSL, Cable?
Pyrvo se izvinjavam che povtarjam temata no iskam aktualni danni:
Koe naj-dobrija variant za internet v Mtl s ne mnogo goljam trafik?
Prichinata za tova da pitam e che dosega bjah s Videotron ama smetkite ne mi haresvat i shte gi otrjazvam ot nachaloto na June. Za Videotron se plashta (bez kabelna TV) 35 CAD bez danytzi (+15%) i mi idva tlysto osobeno ako previsha kvotata kato za 1GB se plashta okolo 10 CAD s danytzite - koeto si e mnojko vyrepki che go spodeljam. To i zatova go spiram iskam moje i niska skorot no bez limit.
Iskam da smenja na neshto koeto njama da teglja mnogo (dobyr dial-up moje bi) ? Kak e dial-up-a?
Kakvo shte kajete za Bell DSL Basic? 19.95 bez danytzi pyrvite 2 mesetza no pyk shte se plashta za telefon 25 CAD taka ili inache?
Njakoj predi beshe spomenal za njakakva firma s 10 CAD dial-up ili maj neshto i bezplatno?
Blagodarja za info-to predvaritelno
Koe naj-dobrija variant za internet v Mtl s ne mnogo goljam trafik?
Prichinata za tova da pitam e che dosega bjah s Videotron ama smetkite ne mi haresvat i shte gi otrjazvam ot nachaloto na June. Za Videotron se plashta (bez kabelna TV) 35 CAD bez danytzi (+15%) i mi idva tlysto osobeno ako previsha kvotata kato za 1GB se plashta okolo 10 CAD s danytzite - koeto si e mnojko vyrepki che go spodeljam. To i zatova go spiram iskam moje i niska skorot no bez limit.
Iskam da smenja na neshto koeto njama da teglja mnogo (dobyr dial-up moje bi) ? Kak e dial-up-a?
Kakvo shte kajete za Bell DSL Basic? 19.95 bez danytzi pyrvite 2 mesetza no pyk shte se plashta za telefon 25 CAD taka ili inache?
Njakoj predi beshe spomenal za njakakva firma s 10 CAD dial-up ili maj neshto i bezplatno?
Blagodarja za info-to predvaritelno
-
Аз в България за:Leon написа:И 35 CAD + такси много ли е за домашен интернет? Аз в България плащам малко повече.Как се постигат тези ниски цени за Интернет в Канада не знам.
384kbps -Български
48 kbps - Международен
0.800 МВ/s сървър
2GB лично дисково пространство на сървъра
при неограничен трафик плащам 15 лева/месечно
какви са тези цени бе хора? виж на www.295.ca, там за 3$ на месец e dial-up, e kofti че телефона ще е зает ама поне няма да те товарят и трафика е неограничен. за 5 мин те вкл
ючват

Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
abe laRue, ti na vsiaka mandja merudia vze da stavash! Chovekut ne pita kolko plashtate v BG, a tuk.
Nie sme na dial-up prez Altima - 14.50 na mesec predi taxite i ne sum chula da se oplakvame.
Za DSL tezi ot kanadskoto BTK kazaha, che niamalo tehnicheska vazmojnost!!! Taka, che proveri parvo dali imash vaprosnata tehnicheska vazmojnost i posle izbirai nai-evtinoto, mnogo iasno!
Nie sme na dial-up prez Altima - 14.50 na mesec predi taxite i ne sum chula da se oplakvame.
Za DSL tezi ot kanadskoto BTK kazaha, che niamalo tehnicheska vazmojnost!!! Taka, che proveri parvo dali imash vaprosnata tehnicheska vazmojnost i posle izbirai nai-evtinoto, mnogo iasno!
Представителна извадка тип "паплач"

www.3web.com
Ima i promocia sega, no nie sme na 9.95$ na mesec, neograni4en dostap. Parwia mesec ili 2 e bezplatno. Ima edno neudobstwo (oswen 4e tel. ti linia e zaeta): ako kisne6 mnogo e Neta prez denia, w 4asowete pik (19-22) moje da ne moje da wleze6. Ama te si go pi6at de.
Ima i promocia sega, no nie sme na 9.95$ na mesec, neograni4en dostap. Parwia mesec ili 2 e bezplatno. Ima edno neudobstwo (oswen 4e tel. ti linia e zaeta): ako kisne6 mnogo e Neta prez denia, w 4asowete pik (19-22) moje da ne moje da wleze6. Ama te si go pi6at de.
Mnogo blagodarja, na tezi koito dadoha relevatni otgovori i shte otzenja oshte mnenija.
Naistina molja za mnenija samo za Mtl internet!
Za tezi ot BG da vi kaja - cenite tuk ne sa niski osobeno kato dojdete tuka i zapochente da harchite po tukashinia standard. Da ne govorim che telefona prez Bell.ca e 27 CAD s danytzite maj.
Ottuk, ot Videotron, Captelko.qc.ca ne mi se otvarja....moje bi e fitrirano - imash li telefon ?
Drugite shte gi vidja.
------------------------------------
A za pametrite na Videotron sa slednite: 3.6 Mbps koeto znachi download speed 400 KBps
bajta a ne bita - upload speed kym 60 KBps cena kakto kazah 36 CAD + danutzi.
Za sravnenie v BG Evrotur-Netissat beshe 38 BGN (30 CAD) za 16KBps i 256 KBps -BG peering.
-----------------------------------
Naistina molja za mnenija samo za Mtl internet!
Za tezi ot BG da vi kaja - cenite tuk ne sa niski osobeno kato dojdete tuka i zapochente da harchite po tukashinia standard. Da ne govorim che telefona prez Bell.ca e 27 CAD s danytzite maj.
Ottuk, ot Videotron, Captelko.qc.ca ne mi se otvarja....moje bi e fitrirano - imash li telefon ?
Drugite shte gi vidja.
------------------------------------
A za pametrite na Videotron sa slednite: 3.6 Mbps koeto znachi download speed 400 KBps

Za sravnenie v BG Evrotur-Netissat beshe 38 BGN (30 CAD) za 16KBps i 256 KBps -BG peering.
-----------------------------------
Captelco -- po-pravilnia URL e : http://www.captelco.qc.caKBB написа:www.captelko.qc.ca
Da be vyarno. Taka beshe. Korektna firma sa.stanbinev написа:Captelco -- po-pravilnia URL e : http://www.captelco.qc.caKBB написа:www.captelko.qc.ca
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Аз съм с dial-up, плащам по 17.50$ на месец, неограничен трафик, не изхвърля, конектва се винаги, доста е бърз - абе доволен съм!
В БГ бях на кабелен, тук през dial-up е малко по-зле, но не много, става!

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Привет,IvHaydu написа:Аз съм с dial-up, плащам по 17.50$ на месец, неограничен трафик, не изхвърля, конектва се винаги, доста е бърз - абе доволен съм!
![]()
![]()
![]()
Виждам, че освен на модемна връзка си и на няколко бирички (ехххх хубави са тук не отричам

- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Аз винаги съм си на няколко бирички като настроение!stanbinev написа:Привет,IvHaydu написа:Аз съм с dial-up, плащам по 17.50$ на месец, неограничен трафик, не изхвърля, конектва се винаги, доста е бърз - абе доволен съм!
![]()
![]()
![]()
Виждам, че освен на модемна връзка си и на няколко бирички (ехххх хубави са тук не отричам), ама все пак ще споделиш ли, ако може, и не е твърде неучтиво от моя страна къде все пак плащаш $17.50 ?

За съжаление бирички нямам, но то идеала трудно се постига!
За интернета - плаща се за 3 месеца. Опа, сега видях, че всъщност и аз съм към Captelco - www.captelco.qc.ca
И цената е 17.20$/месец.

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...