Срещи в Бургас

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Pety&S

Re: Срещи в Бургас

Мнение от Pety&S »

Здравейте :hai:
Много се зарадвах като разбрах, че има такива срещи в Бургас! :D :D :D
Надявам се приемате още кандидат емигранти във вашата група? Ще се радвам да се запознаем и да обменим информация. Приятна вечер на всички :)
iliana_don

Мнение от iliana_don »

Здравейте!
И ние сме канддати за срещата, но незнам дали ще успеем тази неделя да се включим в програмата....Надявам се и другата неделя срещата да е на същото място по същото време.....Ако има някаква промяна, моля ви да ниинформиратесвоевременно..Благодаря предварително! ;)
gaq

Мнение от gaq »

За сега срещите си остават на същото място (на кафето на операта), но ако има промяна разбира се ще пишем. Всички желаещи са добре дошли.
5kov

Мнение от 5kov »

Здравейте :handshake: Много се радвам,че има група в Бургас.Надявам се скоро да се присъединим към вас.Имам един въпрос.Къде в Бургас може да започнем курс по френски за начинаещи?
„Вроденият порок на капитализма е неравното разпределение на благата. Вродената добродетел на социализма е равното разпределение на лишенията.” Уинстън Чърчил
Аватар
azzura

Мнение от azzura »

5kov написа:Здравейте :handshake: Много се радвам,че има група в Бургас.Надявам се скоро да се присъединим към вас.Имам един въпрос.Къде в Бургас може да започнем курс по френски за начинаещи?
Алианс франсез, Давитоз, Глобус...предполагам, че има и други центрове предлагащи обучение, но всичко зависи от цена, качество и т.н.
http://www.youtube.com/watch?v=3moLkjvhEu0" onclick="window.open(this.href);return false;
5kov

Мнение от 5kov »

Благодаря за отговора.Какви са вашите наблюдения и препоръки.Цените не са в много широк диапазон,остават преподавателите и методиката.Ще съм благодарен на отзиви.
„Вроденият порок на капитализма е неравното разпределение на благата. Вродената добродетел на социализма е равното разпределение на лишенията.” Уинстън Чърчил
Аватар
martatabs
Модератор

Мнение от martatabs »

5ков,преди да почна курсовете Май месец се поинтересувах за цените:
Алианз-400 лева(на какво отгоре)-100 часа.
Глобус-240 лева-80 часа.
Фоксел-220 лева-100 часа.
Предимството на Алианз според мен е ,че от там ти издават сертификат валиден навсякъде.Все пак е Алианз Франсес.Но това да не те заблуждава,съвсем спокойно можеш да си минеш целия цикъл(горе-долу 1 година) на обучение в някоя друга школа,след това да минеш тестовете TCF или TCFQ.Ако оттам изкараш хубаво ниво може да се разминеш с интервюто и да ти дадът деректен сертификат...НО,все пак не е гаранция,че ще ти се размине.Имало е случай,когато кандидати за Канада са били за директен сертификат и пак са се явявали на интервю.
Аз лично съм в ЕЦ"Глобус",на мен ми харесва,а и там смятам да си направя преводите на документите.Тези 80 часа да не те заблуждават,че са с 20 часа по-малко от останалите ез. центрове.Може и 200 да минеш,но като нямаш добър учител насреща и мотивацията ти е малка...всичко отива подяволите.
Ако трябва ще помагаме с помагала за френския....Bonne chance ;)
detska_nadejda

Мнение от detska_nadejda »

Здравейте!Ако има такива,които се чудят дали да се запишат на курс , запишете се в Глобус.Проучили сме преподавателката - препоръчана е от много успешно имигрирали в Канада!Трябват ни още 2ма .. :)
Тази неделя срещата на същото място по същото време ли ще е както казвате,бихме желали и ние да се присъединим.
Аватар
martatabs
Модератор

Мнение от martatabs »

Нели Андонова ли ще вие е учител detska_nadejda ?
Срещата е в Операта от 18:00 часа,както винаги.Ще има БГ знаменце на масата,най-вероятно.
detska_nadejda

Мнение от detska_nadejda »

Да Нели Андонова ще е , но се нуждаем от поне още един човек.Имаше ли флагче на масата Ви днес? :?:
Аватар
martatabs
Модератор

Мнение от martatabs »

Не знам,не бяк там.Аз по принцип нося Българско знаменце,има и едно Канадско...
Успех в намирането на човек,и учението разбира се. ;)
ani_1973

Мнение от ani_1973 »

Не, нямаше флагче. Бяхме само 4 човека на първата маса до вратата.
gaq

Мнение от gaq »

Здравейте бургазлии!
Днес ще се съберем в заведение Еделвайс, което се намира зад църквата Кирил и Методи в посока ул.Републиканска до светофара в нова кооперация. Ако има все още желаещи ще Ви чакаме там в 18:00ч днес :).
iliana_don

Мнение от iliana_don »

gaq написа:Здравейте бургазлии!
Днес ще се съберем в заведение Еделвайс, което се намира зад църквата Кирил и Методи в посока ул.Републиканска до светофара в нова кооперация. Ако има все още желаещи ще Ви чакаме там в 18:00ч днес :).
Здравейте! А за другата неделя имате ли идея къде ще бъдете? Молбата ми е само да ни информирате по-свреме, да речем още в събота...тъй като днес не успях да реагирам... :tmi:
Аватар
martatabs
Модератор

Мнение от martatabs »

iliana_don написа:Молбата ми е само да ни информирате по-свреме, да речем още в събота...тъй като днес не успях да реагирам... :tmi:
И аз се изненадах,като го прочетох.Добре че днес бях възпрепятстван...щеше да си дремя на Операта. :lol: .Защо се отказахте от операта?
Публикувай отговор