Много се зарадвах като разбрах, че има такива срещи в Бургас!

Надявам се приемате още кандидат емигранти във вашата група? Ще се радвам да се запознаем и да обменим информация. Приятна вечер на всички

Алианс франсез, Давитоз, Глобус...предполагам, че има и други центрове предлагащи обучение, но всичко зависи от цена, качество и т.н.5kov написа:ЗдравейтеМного се радвам,че има група в Бургас.Надявам се скоро да се присъединим към вас.Имам един въпрос.Къде в Бургас може да започнем курс по френски за начинаещи?
Здравейте! А за другата неделя имате ли идея къде ще бъдете? Молбата ми е само да ни информирате по-свреме, да речем още в събота...тъй като днес не успях да реагирам...gaq написа:Здравейте бургазлии!
Днес ще се съберем в заведение Еделвайс, което се намира зад църквата Кирил и Методи в посока ул.Републиканска до светофара в нова кооперация. Ако има все още желаещи ще Ви чакаме там в 18:00ч днес.
И аз се изненадах,като го прочетох.Добре че днес бях възпрепятстван...щеше да си дремя на Операта.iliana_don написа:Молбата ми е само да ни информирате по-свреме, да речем още в събота...тъй като днес не успях да реагирам...