Здравейте, уважаеми съфорумци! Един мой приятел има да получава шофьрската си книжка в Отава, защото там е държал изпита, макар че живее в Монреал. Нужен му е само адрес в Отава, на който да я пратят от СААК. Той ще дойде сам да си я вземе. Само е нужно да ми се обадите като я получите в пощенската си кутия. Ако някой е така любезен да помогне, моля да ми напише телефона си на лично съобщение да се свържим и да уточним координатите.
Благодаря предварително на всеки, който ще се отзове!
До форумците в Отава
Re: До форумците в Отава
Никой ли няма да откликне?
Нужно е само, когато се получи шофьорската карта да драснете един ред да дойде човека да си я вземе. Повече не се ангажирате с нищо.

- hadministratora
- Хабсурден
Ако можеше нямаше да пиша тук, hadministratora
Искат на адрес в Отава и това си има своето обяснение, но е много дълго да обяснявам. Просто, ако някой може, нека да помогне. Ако не- здраве да е.

-
Явно колкото българи е имало са се изселили от Отава 

Благодаря за подкрепата, Странджата!
Намери се друго решение на въпроса, за което ако знаехме нямаше да занимаваме аудиторията.
Можело да се наеме пощенска кутия в Отава в пощата дори само за месец, не било задължително за 1 година (както мисля, че май е в България), макар да не живееш в Отава. Та човека ще звънне в СААК и когато му кажат, че са изпратили картата, той ще отиде да си я вземе. Съответно като няма кой да помогне за наемането (той щеше предварително да изпрати парите), той ще отиде до Отава, за да наеми пощенска кутия за един месец и след това ще отиде още веднъж, за да вземе картата и да върне ключа от наетата кутия. Вече има решение по въпроса, което е най-важното.

Намери се друго решение на въпроса, за което ако знаехме нямаше да занимаваме аудиторията.
Можело да се наеме пощенска кутия в Отава в пощата дори само за месец, не било задължително за 1 година (както мисля, че май е в България), макар да не живееш в Отава. Та човека ще звънне в СААК и когато му кажат, че са изпратили картата, той ще отиде да си я вземе. Съответно като няма кой да помогне за наемането (той щеше предварително да изпрати парите), той ще отиде до Отава, за да наеми пощенска кутия за един месец и след това ще отиде още веднъж, за да вземе картата и да върне ключа от наетата кутия. Вече има решение по въпроса, което е най-важното.