PR Card не е лична карта, това е картата ти като перманент резиденс. Има по малка роля от личната карта. На нея има един номер, който като се сетя ми го искаха само за детските, данъчната декларация и за издаване на кредитната карта.
По голяма роля играе шофьорската книжка тук. На нея ако си промениш адреса отзад и залепят едно листче с новия адрес. Служи ти като средство за идентификация. PR Card обикновено я давам като второ photo ID защото искат да имаш два документа на които е написано името ти по принцип, по някога, но не винаги.
Даже сега погледнах на моята отзад пише, че съм кацнал в Toronto, но не и къде живея.
Подновяване на Permanent resident карта - възможно ли е
Re: Подновяване на Permanent resident карта - възможно ли е
tangel, aко визираш мен, аз не те упреквам, че си отнел шанса на друг - все пак когато си кандидатствал не е имало квоти като сега при федералната.
Няма проблем да започнеш процедурата отначало и не би трябвало загубването на статута да има негативен ефект. Не забравяй, че кандаците гледат на всеки кандидат емигрант и като куче-касичка.
Няма проблем да започнеш процедурата отначало и не би трябвало загубването на статута да има негативен ефект. Не забравяй, че кандаците гледат на всеки кандидат емигрант и като куче-касичка.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА