Мога ли да не декларирам излизане и работа в чужбина?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
cocose
Има 1 предупр. за БАН

Re: Мога ли да не декларирам излизане и работа в чужбина?

Мнение от cocose »

DjiN написа:Тук е момента да попитам и аз! Живял съм година и половина в Испания, но без документи. Имах адресна регистрация и медицинаска карта, но все пак ако си спомням правилно тогава тавана за легален престой беше 6 месеца. Не съм имал работа на официален договор и това е било от средата на 2003г. до началото на 2005г.! Не успях да си оправя документите и се прибрах. Как ме съветвате да процедирам? Мога ли да мина с номера, че съм ходил няколко пъти за по-малко от 6 месеца и подлежи ли на проверка това?
Има ли го отбелязано на паспорта ти? Или някъде?
DjiN

Мнение от DjiN »

На стария ми паспорт има едно излизане, но той ще замине в кофата, като извадя новия, защото е изтекъл отдавна! Иначе натам мисля последно на Австрия съм имал паспортен с печат и после след година и половина на влизане и пак от Австрия насам. Беше голяма анархия тогава. Където искат бият печат, където не искат не бият ...! Идеята е как да се постъпи правилно. Не искам да крия нищо, но все пак съм бил там нелегално и както не мога да кажа, че съм бил там така ми се струва неуместно и да го крия:(! Как би било най-правилно?
jivanshi

Мнение от jivanshi »

Здравейте!
Искам да попитам трудовия договор от студентска бригада в САЩ, освобождава ли ме от необходимостта да доказвам средно ниво на английски?
Публикувай отговор