И аз съм на 30-то, но ще пътувам сутринта на същия ден, така че отпадам за срещата. Вчера говорих със служителка в ИЧС-София. Тя ми каза че трябва да сме там в 08:30.Били сме 12 души записани и каза че изпита ще продължи до около 16:00. Аз не знам защо толкова дълго време, но тя така каза.
Толкова е времето - от 9,00 до 9,30 е първата част - слушане с разбиране - влизат всички едновременно. В 10,00 сигурно ще започне устния - 12 души през половин час е точно 16,00 часа като край на изпита. Устния се провежда, като изпитваните влизат един след друг - записа е 15-20 минути и 10 мин докато влезе следващия и започне неговия изпит ( та затова по половин час на човек - 12 човека - 6 часа ).
Равностойността в лева на 50 евро т.е. 100лв.Поне аз толкова пратих, въпреки че жената ми каза че съм превела с 2лв повече-ама по-добре така, отколкото после да доплащам
Успех навсички, които ще се явят на изпита!
Бихте ли ми казали по системата А1, А2 и т.н. до кое ниво сте се подготвяли, за да се явите на изпита и колко време ви отне?
Здр., и аз съм там - на 30.09 ще пътувам от Варна най-вероятно предната вечер с нощния влак, на сутринта сигурно ще ми е сънливо, но ще разчитам на кафето. Доскоро и успех на всички.
jivanshi написа:Успех навсички, които ще се явят на изпита!
Бихте ли ми казали по системата А1, А2 и т.н. до кое ниво сте се подготвяли, за да се явите на изпита и колко време ви отне?
Всеки е заявил различно ниво в документите, така че на въпроса не може да се отговори точно. На този изпит се определя ниво, т.е. можеш да си на А1 и пак да се явиш.