Здравейте на всички колеги и по-точно на тези от Бургас.Към края на Май месец започнахме курса по френски език-ПЪРВО ниво нa Panorama,който курс завърши в средата на този месец(Август).Общо 80-ет часа.
След едномесечна почивка трябва да започнем ВТОРО ниво,но тук възниква проблема.По неясни за мен и за групата причини,от общо 6-т души останахме 3-ма,което може да доведе до закриване на групата.А другия вариант ние да дадем сумата за 4-я,който вариант не е много приемлив.Минимума е 4-ма души.Та.....
Ако има по-напреднали,или такива които искат да си припомнят някои глаголни времена и разните им там спрежения,нека да ми оставят ЛС.Става въпрос за езиков център ''ГЛОБУС'' с проподавател Мария Моканова.
За инфо ще ви кажа какви времена сме взели:
Présent-сегашно време.
Futur proche-близко бъдеще.
Passé composé-сложно минало време.
Imparfait-минало несвършено време
Passé récent(immédiat)-близко минало време.
Futur simple-Просто бъдеще време.
Обучение по ''Panorama''- 2-ро ниво за Бургас !!!
Re: Обучение по ''Panorama''- 2-ро ниво за Бургас !!!
П.П...Вторият курс,ще започне на 19-и септември.

А стига БЕ....,значи всички сме на ТИ с френския...ОК. 

Колега, като няма кой викай Неволята. Хващай сам Панорамата и яж.
Не ми е нужна неволята,благодаря за съвета....въпреки,че долових иронията в поста ВИ.Така или иначе групата я има,но ако не намерим 4-ти човек цената скача,за да го компенсираме.Гледам от тази гледна точка....не е нужно да се обяснявам.Всичко хубаво.
Няма никаква ирония нито очаквам обяснения. Просто препоръчах моя метод на учене.
Малко разводнихме обявата,но има една хубава БГ приказка,че ''сам човек е само за WC''. Някой неща е хубаво да ти ги покаже човек,който знае и би ти намерил грешките. Всеки сам определя,как да се подготвя. Bonne soirée,Loginn 
Редактирано от модераотр!

Редактирано от модераотр!