Samoleten bilet - pitane kam znaeshtite

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
BabaPena

Samoleten bilet - pitane kam znaeshtite

Мнение от BabaPena »

Okazva se, che ako chovek niama odobren PR statut ne mu davat ednoposochen bilet za Kanada ot Sofia...

Niakoi da se e sblaskval s tozi problem i da go e reshil uspeshno? Ot kade idva zabranata, ot nas ili ot kanadtsite? (na tozi vapros v biurata mi malchat ili migat na partsali)...

Koi prevozvach polzvahte prez Toronto do preriinite provintsii za dvuposochni bileti? Kolko Vi struvaha? Kak reshihte vaprosa s vatreshnite poleti (dosega nikoi ne iska da mi dade paketna tsena vkliuchvashta i vatreshnia polet, vsichki kazvat 'Ami do Toronto i ot tam shte se opravite'...ludi hora...i koi shte mi plashta svrah bagaja deto shte e nad 20 kila???)

Niakoi da spodeli opit? Prevaritelno blagodaria za infoto...

Haide sas zdrave i lek polet na vsichki!
bp_de

Мнение от bp_de »

Zdrasti sasedke,
zan4i kato gledam polovenieto ot 1997 do sega ne se e promenilo.
Sestra mi imasche sasto kato tebe rabotna wisa - i wsi4ki awio kompanii deto prowerix togawa
se otnesoxa absolutno po sastiq na4in kato sega s tebe.
Towa 4e imasch wisa -rabotna ili kawato i da e - ne ozna4awa 4e ste te pusnat w Canada- na nas tak ani besche razqsneno w posolstwoto w Belgrad -
reschenieto da te pusne ili ne w Ca se wzima namqsto ot Immigrazionniq - i w slu4ai 4e ne badesch dopusnata w Ca- ako nqmasch
bilet za obratno - to kompaniqta deto te e dokarala do kCanada trqbwa da te izwozi obratno -da ama ako ti nqmasch pari -to towa stawa za
tqxna smetka-i xorata zatowa prodawat dwuposo4en bilet na takiwa kato tebe.
Sestra mi imasche rab wisa za 1 godina - ta polet otiwane i obratno sled 1 godina namerix w dale4nata 1997 edinstweno w Belgrad -oste si spomnqm
4e besche 770 USD -no pak besche s Luftxansa.
az si mislex 4e polovenieto se e promenilo s godinite ama -kakto izglevda ne e.
otnosno watresni poleti wiv tuka -http://www.cheaptickets.com/trs/cheapti ... dex_01.xsl
towa mi besche prepora4ano -no dali enai ewtino tuka -ne znam - az se otkazax da letq Vancouver-Montreal.
Аватар
yahoo

Мнение от yahoo »

http://www.cheaptickets.com/trs/cheapti ... dex_01.xsl

не е добра идея! Проверих от Монреал до София двупосочен колко
ще ми струва и се уплаших - 1800 USD и с четирите най-евтини
авиокомпании. Много усилия ще ми коства да открия по-скъп билет.
За същата дата всяка агентка тук ще ми даде не повече от 1000 CAD.
Та какво му е евтиното на тези билети - незнам :roll:
Аватар
No667

Re: Samoleten bilet - pitane kam znaeshtite

Мнение от No667 »

BabaPena написа:Okazva se, che ako chovek niama odobren PR statut ne mu davat ednoposochen bilet za Kanada ot Sofia...

Niakoi da se e sblaskval s tozi problem i da go e reshil uspeshno? Ot kade idva zabranata, ot nas ili ot kanadtsite? (na tozi vapros v biurata mi malchat ili migat na partsali)...

Koi prevozvach polzvahte prez Toronto do preriinite provintsii za dvuposochni bileti? Kolko Vi struvaha? Kak reshihte vaprosa s vatreshnite poleti (dosega nikoi ne iska da mi dade paketna tsena vkliuchvashta i vatreshnia polet, vsichki kazvat 'Ami do Toronto i ot tam shte se opravite'...ludi hora...i koi shte mi plashta svrah bagaja deto shte e nad 20 kila???)

Niakoi da spodeli opit? Prevaritelno blagodaria za infoto...

Haide sas zdrave i lek polet na vsichki!
Na ne-imigranti ne davat one-way bilet,stoto tova bilo znak che niama da napusnat Canada,na men taka mi biaha obhesnili predi vreme.

Az letiah s One-Way ot Sofia do Winnipeg s Lufthansa za 630 USD,kato tova beshe cena v sezona,inache e po-evtino,no ot BG nai-evtinia varian se okaza Lufthansa,drugite prodavaha bileta za vatreshnite linii na cenata na prezokeanski.Poleta vatreshni linii beshe s AirCanada.

Znam drugi bulgari letiali do Toronto,tam sa bili v priateli i te sa im kupili bileta do Winnipeg i taka sa letiali.
Ot Canada mogat da se nameriat dobri oferti za vatreshni linii,ima mnogo promocii i kato letish v Canada ne e zadaljitelno da imash dvuposochen bilet.
TangoAir,JetGo,WestJet sa kompanii za vatreshni poleti.
Znam hora deto i s BUS sa idvali ot Toronto-Winnipeg,ama ne si struva,cenata e pochti sashtata a e 2 dena pat.
Snimki MANITOBA:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/

Snimki Toronto i Niagara:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/Canada/

-------------------------------------------------------
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Mersi za infoto momcheta,

Iavno shte triabva da se praviat magii i s biletite :) Ehhhh...Kanada!

Sas zdrave!
Заключено