Не е на добре това.В 39 села и махали във Великотърновска област вече не живее никой, сочат данни на Териториалното статистическо бюро.
Източник в.Борба
Не е на добре това.В 39 села и махали във Великотърновска област вече не живее никой, сочат данни на Териториалното статистическо бюро.
Хех, ми вземете да изкарвате достатъчно пари и ще се оправят нещатаablood написа:А как очакваш да е добре? Колко деца имаш?
Казвал съм го многократно - еманципацията заличава бялата раса (и не само нея).
Това лицемерие ме вбесява.anxeli написа:Хех, ми вземете да изкарвате достатъчно пари и ще се оправят нещатаablood написа:А как очакваш да е добре? Колко деца имаш?
Казвал съм го многократно - еманципацията заличава бялата раса (и не само нея).... Еманципация, ако жена ти спре да работи представям си колко щастлив и доволен ще станеш
...
Да бе! Че кой ги спира?Vladislav написа:...Защото ако можеше 90% от хората в Бг щяха да имигрират.
Mен пък ме вбесява когато мъжете идеализират процеси и събития в които са вземали минимално участиеablood написа:
Това лицемерие ме вбесява...
Проблема е че другите раждат и скоро белите ще се претопим.IRA написа:Едно време са имали по много деца не защото съзнателно са ги искали, а защото не са можели да контролират процеса. Eле пък мъжкото съсловие . Същата работа е и в развитите страни. Не можем да искаме в днешно време човечеството да нараства със същите темпове като преди 100-200 години. Смъртността не е същата. Няма място.
Аз мога и да си седя вкъщи по цял ден и да не работя, ама пак няма да искам да раждам 10 деца.
Пък и ако искаш да имаш много деца, може да си осиновиш, не е нужно жена ти да ги ражда всичките. Осиновяваш , оставаш вкъщи да ги гледаш и готово.