"Пасуваме и псуваме" - казва една студентка първокурсничка относно навикът на българина да недоволства от всичко и от всички.
"Псуваме по управляващите. Та нали ние си ги избираме?! Или по-лошото- седим си вкъщи или в някое кафене в деня на изборите и чакаме да съобщят по новините кой е следващият, по който ще псуваме. Това пасивно поведение нито е похвално, нито ни дава правото да негодуваме. Да не говорим и, че правото ни на глас е едно от малкото, които още никой не ни е отнел официално."
Сгрява ми се душичката като виждам, че България ражда не само Мухи.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Всички послъгват и добре че е така. Нема такъв ад на земята ако почне да се говори само истината. Незнам ама може би човечеството ще загине за около седмица
Абе не е баш така, айде да послъжем че сестра ти е к...а, пък ти ми обяснявай после, че нямаш сестра! Много по-лесно е бялото да си е бяло, а черното-черно.
Linko написа:"Пасуваме и псуваме" - казва една студентка първокурсничка относно навикът на българина да недоволства от всичко и от всички.
"Псуваме по управляващите. Та нали ние си ги избираме?! Или по-лошото- седим си вкъщи или в някое кафене в деня на изборите и чакаме да съобщят по новините кой е следващият, по който ще псуваме. Това пасивно поведение нито е похвално, нито ни дава правото да негодуваме. Да не говорим и, че правото ни на глас е едно от малкото, които още никой не ни е отнел официално."
Сгрява ми се душичката като виждам, че България ражда не само Мухи.
Останах разочарован от изказването на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов по време на изслушването в НС за случая в Кърджали, каза Димо Гяуров. Усети се едно замазване от страна на МВР. Аз не приемам опитите да се оправдае поведението на полицията, ако се бяха извинили без да шикалкавят и обществото щеше да го приеме. Това са стари прийоми на МВР, които за съжаление, не се променят, отчете Димо Гяуров.
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Муха, един път казваш ,че бгто е номер едно и само ядеш и пиеш и сичко е 6, после почваш да ни заливаш с линкове как нещатата са в киреча (което ни е известно). Последно, на какво мнение си?
Във киреча са тея за които ти давам линковете,иначе там си е 1път,и историйте ти за тролея са последствия от тези муцуни които управляват Бгто,народа ни и природата ни са номер 1
Стефан Цанев
myhata II написа:Във киреча са тея за които ти давам линковете,иначе там си е 1път,и историйте ти за тролея са последствия от тези муцуни които управляват Бгто,народа ни и природата ни са номер 1
Стига с тази природа. Природата почти на всякъде в умерения климат е хубава. Тук, за разлика от другите места, природата е на изчезване, от замърсяване, изсичане, застрояване и други видове отвратителни дейности на този "прекрасен" български народ. Така че спекулации от типа, а ма много сме зле, а ма вижте каква хубава природа имаме, просто вече не минават, или поне тук в България не минават.
Ми добре ,ела да видиш тука как си бълват заводите около езерата,и на 2000 км във радиус няма нищо интересно -гладко като тепсия и молчета,а в Бгто за 300 на 500 км какво ли си нямаме ,та планини ли ,та гори ли ,та море ли ,да не говорим колко много интересни паметници на културата има ,няма смисъл да се спори
Стефан Цанев
myhata II написа:Ми добре ,ела да видиш тука как си бълват заводите около езерата,и на 2000 км във радиус няма нищо интересно -гладко като тепсия и молчета,а в Бгто за 300 на 500 км какво ли си нямаме ,та планини ли ,та гори ли ,та море ли ,да не говорим колко много интересни паметници на културата има ,няма смисъл да се спори
А, мухи на 2000 км има доста интересни места ако ти се ходи не така. Вземи само ниагара като най известния пример ти го казвам.