Искам да ви попитам какви забавления има за децата в Монреал? Видях, че е нормално в различните квартали да има детски площадки, зелени площи, паркове - това е толкова хубаво за децата! Ние живеем в София и тези неща са си лукс

Но има ли и други забавления - например съм чувала, че има специализирани книжарници само за деца - само с детски книжки, кът, в който могат да седнат с други деца и да разглеждат книжки, пият детски напитки, малко играчки, такива неща ... дали има такова нещо при вас? А нещо като увеселителен парк - не говоря за местен дисниленд чак, но нещо подобно. А нещо като парти клуб, в който да се събират по-малките да играят и да се организират детски празници по различни поводи за рожден ден или други?
Първо ровех из форума за информация за училищата и разбрах, че според избора на квартала се опраделя и училището и че няма начин децата да останат без образование, успокоих се и започнах да си мисля за тези неща, може маловажни да се сторят на някого покрай цялата дандания с установяването, но в една нова обстановка при наличието на места, на които децата могат да се повеселят и отпуснат това би помогнало за по-лесната адаптация... така мисля.
Благодаря на всички, които ще имат желание да отговорят!