Документи БУКУРЕЩ. Зимна сесия'2009.
Re: Документи БУКУРЕЩ. Зимна сесия'2009.
Здравейте! Ние днес сутринта писахме, но все още нямаме отговор. Не мисля даже че ще има някакъв. 

Ние мислим да пишем към края на седмицата. Мисля, че толерантността ни си има граници...........наближиха да идват поканите на следващата сесия, а ние още чакаме нашите, пишете всички и дано да има резултат! 

Chovek e tolkova golqm kolkoto sa golemi mechtite mu!
Пишете ако ви отговорят нещо. Ние писахме миналия месец и сега ще пишем след няколко седмици. Погледнах миналите сесии и видях, че изпращат покани и през август, септември. Сигурно има и работещи. 

Здравейте! Вчера минахме прегледите за медицинските. Всичко точно само дето на мъжа ми кръвното го измериха горна граница 170. Лекарката каза, че му е много високо и му направи допълнително кардиограма и каза, че и още едно допълнително изследване на кръвта за бъбреците, че понякога и високото кръвно можело да бъде и от това. И сега ме притеснява това високо кръвно. Като излезе кардиограмата нищо не каза, предполагам, че ако имаше проблем щеше да каже. Та въпросът ми е някой имал ли е висоско кръвно на прегледите и след това имал ли е проблем. Благодаря!
За Бога братя не ползвайте Еконт!hadministratora написа:И на мен ще ми е интересно да разбера как се е получило с Еконт. Аз ги ползвах за визите имено поради посочените от теб причини + факта че и аз съм (или поне бях) от Русе. Обаче връщането на паспортите ми беше кошмарно. Не мисля че вината е в Еконт, но едва ли някога ще разбера.....demococcus написа:...Звучи ми добре и мисля да ги пробвам, въпреки че Спиди вече са се доказали като надеждни.

Ползвал съм ги тук в старна и не съм имал проблеми, но що се отнася до въпросните визи... нямам думи. Доставиха паспортите в Букурещ без проблеми или поне аз не зная за такива, обаче що се отнася до връщането "кошмарно" е най-меко казано.

За Бога братя не ползвайте Еконт!

KASTA7372 вие писахте ли им? Има ли отговор, защото при нас няма! 

Писахме им днес, късния следобед, веднага получихме известие, че ни е доставено писмото по е-маил. Не очаквах отговор в петък следобед, но се надявам през седмицата да има някакъв резултат. Дали има някои други които са им писали? Днес наши приятели ни казаха, че техни познати са получили покана за виза, така че не са съвсем отпускари от Букурещ и е въпрос на желание да се натуткат!
а вие кога правихте медецинските? Дано ви дойде поканата до края на месеца!!!!!!!!!KASTA7372 написа:Писахме им днес, късния следобед, веднага получихме известие, че ни е доставено писмото по е-маил. Не очаквах отговор в петък следобед, но се надявам през седмицата да има някакъв резултат. Дали има някои други които са им писали? Днес наши приятели ни казаха, че техни познати са получили покана за виза, така че не са съвсем отпускари от Букурещ и е въпрос на желание да се натуткат!

DCS Vienne - 09.11.2009
Visas - 19.01.2011
Arrivee au Quebec - 22.03.2011
Visas - 19.01.2011
Arrivee au Quebec - 22.03.2011
Благодаря, дано наистина скоро дойде поканата за виза, иначе първите медицински ги правихме на 24 март, но се наложи допълнителни изследвания и официално медицинските ни заминаха на 16 април, а на 03 май имаме ок на медицинските...........и оттогава- чакане!
Привет на всички!
Ние вече се отказахме да пишем писма, а просто решихме да чакаме, след като на последните ни две писма (последното отпреди 3 седмици), никой не благоволи да отговори
Надяваме се август или най-късно септември да получим тази прословута покана...
Успех на всички!
Ние вече се отказахме да пишем писма, а просто решихме да чакаме, след като на последните ни две писма (последното отпреди 3 седмици), никой не благоволи да отговори

Успех на всички!
canss написа:Привет на всички!
Ние вече се отказахме да пишем писма, а просто решихме да чакаме, след като на последните ни две писма (последното отпреди 3 седмици), никой не благоволи да отговори![]()
Успех на всички!
Да не би да зависи от начина, по който се обръщате към тях. Вие някакъв повод ли използвате като причина или подхождате директно?
02-10-2009 г.Документи до Виена
17-09-2010 г.ВИЗИ
17-09-2010 г.ВИЗИ
Тази сутрин рано-рано са ми писали от Букурещ, сън не спали да ми отговорят /поне винаги ми отговарят/, че молбата ми очаква допълнителни проверки и след приключване на проверките ще се свържат с мен за финализиране на досието.
Какви са тия проверки вече 7-ми месец, не знам..............космонавти да ставахме по-бързо щеше да приключи всичко......................
Какви са тия проверки вече 7-ми месец, не знам..............космонавти да ставахме по-бързо щеше да приключи всичко......................

И на нас така ни бяха отговорили преди месец и половина. От тогаване не сме писали.
Последно промяна от geossi на Пон Юли 26, 2010 4:03 am, променено общо 1 път.
Няма такова чакане много сте готини всеки ден гледаме дали има нещо за вас по темите от форума кураж стискаме палци да е по скоро.Днес пуснахме и ние писъмце до Виена че от21.05.2010г.НИЩО ДАЖЕ ПАРИТЕ СИ СТОЯТ В ЧЕКА.Дано всичко да е за добро 

21.05.2010 - Изпратени документи Виена
23.11.2011 - Получени покани за визи
13.01.2012- Montreal
23.11.2011 - Получени покани за визи
13.01.2012- Montreal
Вчера и ние писахме до Букурещ, този път отговора беше формулиран по по-различен начин
и все пак значението е същото, че се проучва досието и като са готови ще се свържат с нас. Така че продалжаваме да 

21.08.2009 - Док. Виена
28.08.2009 - Акюзе
02.10.2009 - Покана за интервю
08.12.2009 - Интервю
28.01.2010 - Док. Букурещ
22.02.2010 - Баркодове
15.03.2010 - Мед. формуляри
29.03.2010 - Медицински
12.04.2010 - O.K. на мед.
28.09.2010 - покани за визи
28.08.2009 - Акюзе
02.10.2009 - Покана за интервю