Зъболечение в Куба, по време на почивка?!

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
DIMELBE

Зъболечение в Куба, по време на почивка?!

Мнение от DIMELBE »

Четох в разни местни форуми, че много хора съчетават екскурзията в колоритна Куба с извършване на много по-евтини здравни услуги, в това число зъболечение. Някой знае ли нещо конкретно по въпроса?
Благодаря!
"Може да си разочарован ако не успееш, но си обречен ако не опиташ"!!!
Аватар
ivandaman
Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA

Re: Зъболечение в Куба, по време на почивка?!

Мнение от ivandaman »

За Куба не знам но тук в Коста Рика е пълно с чужденци които идват на "медикъл туризъм" .
Дори има компании които се занимават с това, но човек ако знае испански може да се справи и без тях.
На мен Пломбите ми струва около 30-40 долара (И то с белия пълнеж), а руут Канала е около 120$ ако не се лъжа.. Проблемът е че при някои процедури трябва да се посещава заболекаря няколко пъти и това може да не е практично ако примерно си дошъл само за една седмица. Моят примерно ми слага лекарство и ме праща в къщи и следващата седмица пак отивам .. И така може да продължи два месеца докато на него не му хареса резултата от лечението..

Между другото Куба е малко как да кажа... "изостанала" държава и не много хора говорят английски така че ако ще ходиш там е задължително да се оправяш поне малко на испански. Иначе не са лоши хора, но като чужденец винаги ще гледат да те прецакат.
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Публикувай отговор