Връщане на таксата 2

Федералната процедура за имиграция, спонсориране, студентски, работни и посетителски визи, програмите за имиграция на останалите провинции.
Заключено
rover green

Връщане на таксата 2

Мнение от rover green »

КОлеги като писах във форума за идея да как се връща таксата, незнам какво стана та толкова ви бръкнах във здравето и се появи толкова злоба че чак и заключихте темата.

Хайде пишете си във форума и обсъждайте проблемите по новата процедура и се ваикайте.

За ваша информация която все пак може да ви е полезна, вчера си взех парите обратно. :clap: :rock:

И сме в щатите и всичко е супер.

Последните ми думи в този форум са:

:fubar: да ходите в Канада :D
kill_u
Напуснал форума
Обратна връзка:

Re: Връщане на таксата 2

Мнение от kill_u »

rover green написа:КОлеги като писах във форума за идея да как се връща таксата, незнам какво стана та толкова ви бръкнах във здравето и се появи толкова злоба че чак и заключихте темата.

Хайде пишете си във форума и обсъждайте проблемите по новата процедура и се ваикайте.

За ваша информация която все пак може да ви е полезна, вчера си взех парите обратно. :clap: :rock:

И сме в щатите и всичко е супер.

Последните ми думи в този форум са:

:fubar: да ходите в Канада :D
Интересно ти защо отвръщаш на това което са ти писали по същия начин? Лично от мен успехи в щатите....
Аватар
martatabs
Модератор

Мнение от martatabs »

rover green написа:За ваша информация която все пак може да ви е полезна, вчера си взех парите обратно. :clap: :rock:
Колега,прочетох предишната Ви тема.В кой пост Ви нападнахме ''злобно'',че нещо не ми стана ясно?
Успех на американска територия,съвсем сериозно ;)
За информация,как АДЖЕБА си взехте парите от канадците?Смятам ще бъде полезно за другите тук,не бъдете егоист и споделете.Друг е въпроса,ако въобще сте ги взели....ахам.
Аватар
tonich

Мнение от tonich »

rover green написа: ...вчера си взех парите обратно. :clap: :rock:
Нали?!
..И един мармот завива парите в станиол!..

Изображение

:rofl:
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич ;-)"

powered by Optics
pavelyankov
Напуснал форума

Мнение от pavelyankov »

Ако тоя пич не беше взел зелена карта, как ли щеше да звучи?
Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
tot2311

Мнение от tot2311 »

Ако не беше взел зелена карта нямаше да си прекрати канадската процедура.И аз ако бях спечелил зелена карта тази година нямаше да се занимавам за Канада.
kill_u
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от kill_u »

rover green написа:
Между другото, аз преди да успея да разбера как точно да платя таксата до Нова Скоша, се набутах 1400 долара, които платих на посолството в Букурещ. Първата ми кандидатура беше върната, обаче парите ги получих чак след около 8 месеца. Де факто ги платих на 12 Декември 2008 а ги получих на 15 Септември 2009. Така, че не виждам как може толкова бързо да са върнали парите на rover green, пък и даже и да си взел зелена карта не вярвам толкова бързо да можеш да кацнеш в USA? До колкото знам и там има медицински прегледи, които най малко отнемат месец.
Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

Прав е kill_u. И аз при предната си кандидатура ми отказаха канадците, но по техни причини та чаках почти година да ми върнат парите макар, че вече бях пуснал и платил отново за ново разглеждане в Нова Скотия. Та доколкото си спомням с баркодовете те предупреждаваха, че ако се откажеш пари не връщат, но кой знае... винаги съществуват и изключения. Дано да си ги е върнал човека... няма лошо и още повече дано да му е по-добре в САЩ. За всеки влак си има пътници... и за всеки има място под слънцето, а то огрява и двете страни.
Аватар
hadministratora
Хабсурден

Мнение от hadministratora »

ivalin написа:...За всеки влак си има пътници... и за всеки има място под слънцето, а то огрява и двете страни.
Така е. Но останах с впечатлението, че някои се опитват да избиват комплекси тук.
Разбрахме, че rover green ще ходи в САЩ, разбрахме, че си е взел парите - мисля, че няма какво повече да се напише в тази тема.
rover green

Мнение от rover green »

Хайде колеги да ви разясня, макар че обещах да не пиша във Форума, но има свестни хора на които може и да има е от полза информацията.

Първо за зелената карта, спечелих я 2009 година, на интервю бяхме април 2010. После летяхме до торонто да си приберам колата и багажите които оставихме когато учих във Торонто преди 2 години. След 4.5г. в САЩ познаваме обстановката и беше лесно да отидем на място на което имахме работа. А като казвах 4е сме си полу4или зелената карта преди няколко дни то това зне4и 4е престигна при гаранта ни реазлната зелена карта и той я прати при нас на адрес. При интервюто ви дават имигратнска виза за 6м. медицински минахме отдавна още март 2010.

Второ. когато кандидастваш от канада за federal skill worker, процедурата отнема по-малко време, и кореспонденцията е доста по бърза, да не говоря че има директен телефон на които можеш да се обаждаш и да получаваш инфо, а не като консулствата в бъфало( останалите предполагам).

Парите исках на ни ги върнат още май месец, но те все усукваха и отказваха, но за късмет точно когато поисках съвет от някои колеги във форума и гледаха с насмешка тогава получих чек по пощата с 1050$, 50 $ не разбрах за какво са удържали, но няма значение. Та затова писах 4e съм ги взел.

Няма невъзможни неща, само трябва да се знае начин как да се потигнат.

На Колегата blaster мога да кажа ако и Испания не бяха вкарали гол на Холандия нямаше да са Световни Шампиони.
Късмета е на страната на силния колега.

Живи,Здрави
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Well. Убедително скалъпено, или голямо съвпадение.
Няма значение. Даде храна за съмняващите се, за доверчивите и за любопитните. Хубава тема, ама за шипките.

Успех в щатите!
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
hadministratora
Хабсурден

Мнение от hadministratora »

Цццц.... забравил съм да ударя ключа като съм писал последното си мнение.....
Заключено