Трябва ми малко помощ по документите за Букурещ

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Garfildcho

Трябва ми малко помощ по документите за Букурещ

Мнение от Garfildcho »

Здравейте!
Моля ако някой е имал моя проблем да помогне със съвет. А проблемът е следния: трябва да попълня номера на поделението в което съм служил и името на коменданта. За съжаление няма и следа от военната ми книжка, а и минаха 13 г. и нищо не си спомням.

Освен това не ми е ясно какво се пише в графата "Genre de certificat ou de diplome décerné" в точка 10 от анекс 1 към IMM 0008. Имам диплома от техникум и от ТУ. Имат предвид Formation professionnelle и Maîtrise ли? А също и в тточка 6 - Votre statut dans ce pays - какво очакват да напиша, citoyen ли (живея си в България)?

И едно последно - накрая на същия този анекс има една декларация, за която се казва, че можело да ме помолят в последствие да я подпиша пред служител. Това значи ли, че могат да те викат чак в Румъния да подписваш? Случвало ли му се е на някого?

Мерси предварително за отговорите, които знам, че ще получа. :)
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Re: Трябва ми малко помощ по документите за Букурещ

Мнение от IvHaydu »

Garfildcho написа:Здравейте!
Моля ако някой е имал моя проблем да помогне със съвет. А проблемът е следния: трябва да попълня номера на поделението в което съм служил и името на коменданта. За съжаление няма и следа от военната ми книжка, а и минаха 13 г. и нищо не си спомням.

Освен това не ми е ясно какво се пише в графата "Genre de certificat ou de diplome décerné" в точка 10 от анекс 1 към IMM 0008. Имам диплома от техникум и от ТУ. Имат предвид Formation professionnelle и Maîtrise ли?

И едно последно - накрая на същия този анекс има една декларация, за която се казва, че можело да ме помолят в последствие да я подпиша пред служител. Това значи ли, че могат да те викат чак в Румъния да подписваш? Случвало ли му се е на някого?

Мерси предварително за отговорите, които знам, че ще получа. :)
Здрасти!
За военната книжка - може би не е лошо да отидеш до военното окръжие и да си искаш дубликат. Знам колко забавно е да се занимаваш с военни чиновници, но все пак това ти е официален документ, не се знае за в бъдеще дали няма да ти потрябва...
А иначе можеш да си измислиш нещо, но не съм сигурен, че е добра идея...
За графата с дипломата - аз си писах " Diplome d'etudes secondaieres" за средното и "Diplome d'etudes superiores" за висшето образование.
За третото - не знам...
Успех!
:beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Svilko
Обратна връзка:

Мнение от Svilko »

Да по т.6 е точно както си написал - след като си българин си пишеш citoyen.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Svilko написа:Да по т.6 е точно както си написал - след като си българин си пишеш citoyen.
Извинявай, Garfildcho, това не го видях. :oops:
Точно така е, както пише Свилко.
:beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Garfildcho

Мнение от Garfildcho »

Благодаря!
Заключено