Eva Longoria

Абе забелязал съм в България май само се интересуват от тялото, а не толкова суратя. Причината може и да е че няма особено много красиви лица, а малкото такива са гримирани по някакъв ориенталски кичозен стил от който направо ми се драйфа. Най ме дразни модата да си скубят веждите така, че да са "изписани" 5 сантиметра над очите им. Ето един пример с Венета Райкова - иначе красива жена - ква ококорена изглеждаПавел написа: Русата има страхотно тяло и сравнително добра буубс джаб, но е малко бътърфейс.
За разлика от америка, където се интересуват от суратя, не толкова от тялото. Където можеш да наблюдаваш 120 килограмови хипопотами с ангелски лица. Въобще красотата е индивидуално възприятие, ама да не искаш да ми кажеш че типичните северно-американски кози са с по-красиви лица от българките?Преуспял написа:Абе забелязал съм в България май само се интересуват от тялото, а не толкова суратя. Причината може и да е че няма особено много красиви лица, а малкото такива са гримирани по някакъв ориенталски кичозен стил от който направо ми се драйфа.
Въртиш, усукваш и все игнорираш, че вече 3 пъти ти повтарям - не твърдя, че Holly с О, ама е тъпо да ме поправяш, че точно Хали с А, щото не е нито едното, нито другото.Павел написа:Казах ти, скрий се за малко щото наистина ставаме досадни.