Плащане по федералната програма
Плащане по федералната програма
Здравейте, ако някой е плащал наскоро таксите за разглеждане на документи за Сидни ( тази която е 550 CAD на човек ), моля нека обясни подробно как става плащането. През коя банка, до кого се нареждат парите и как става като не са посочени никакви сметки. Може ли плащането да се направи през дебитна карта ( VISA ) и как става това? Моля помагайте. Благодаря.
Re: Плащане по федералната програма
най-добре с чек в ЦКБ, отиваш с доларите, откриваш си сметка и ти пишат чек за рисивър дженеръл фор Канада, в банката са запознати с тези неща /би трябвало/. Успех!
http://www.youtube.com/watch?v=3moLkjvhEu0" onclick="window.open(this.href);return false;
Аз лично пробвам с кредитна карта.Чакам да ги дръпнат ужкем.Документите са ги получили на 2 ри юни,та ше споделя какво е станало.
-
Стискаме палци
Да стане по скоро изтеглянето на парите и да се завърти колелото .
Успех

Да стане по скоро изтеглянето на парите и да се завърти колелото .
Успех

Здравейте! Вчера се регистрирах тук, защото ще емигрирам в Канада с моят приятел! Ние сме от Варна и все още си набавяме информация. Имам един въпрос - Сумата за документите е $550 на човек, освен медицинските прегледи, легализация на документи друго какво се плаща? Трябва да мога да си направя сметка!
Ако се емигрира по федералната процедура ходи ли се ина антервю в Букурещ? Извинете за въпроса, но толкова много информация прочетох напоследък, че малко се обърках.
Благодаря предварително
Ако се емигрира по федералната процедура ходи ли се ина антервю в Букурещ? Извинете за въпроса, но толкова много информация прочетох напоследък, че малко се обърках.
Благодаря предварително
490 CAD се плаща на човек, ако ви одобрят по-нататък, но преди да стане това трябва да им докажете, че имате общ минимум 13,801 CAD! От прочетеното във форума се стига до извода, че интервюта се правят много рядко. Успех! 

Федерална процедура-продължителност 18 месеца!
Благодаря! Всъщност, 13 801CAD могат да бъдат взети назаем и да се представят по банкова сметка, нали?
Да точно така се процедира.
След първоначалните документи до Нова Скотия и таксите от по 550 долара ако ви одобрят по нататък трябва да имате в банкова сметка парите 13801 долара.
След първоначалните документи до Нова Скотия и таксите от по 550 долара ако ви одобрят по нататък трябва да имате в банкова сметка парите 13801 долара.
Хубаво назаем, но какво ще кажете за това?!
You must present the following documents upon your arrival:
* Your valid passport and/or travel documents. Your passport must be a regular, private passport. You cannot immigrate to Canada with a diplomatic, government service or public affairs passport.
* Your valid permanent resident visa, and your Confirmation of Permanent Residence (COPR). The officer will make sure you are entering Canada before or on the expiry date shown on your permanent resident visa. Please note that this document cannot be extended. Make sure you use it before it expires.
* Proof that you have sufficient funds to support yourself and your family after you arrive in Canada. You can find more information under Proof of funds in the Related Links section at the bottom of this page.
You must present the following documents upon your arrival:
* Your valid passport and/or travel documents. Your passport must be a regular, private passport. You cannot immigrate to Canada with a diplomatic, government service or public affairs passport.
* Your valid permanent resident visa, and your Confirmation of Permanent Residence (COPR). The officer will make sure you are entering Canada before or on the expiry date shown on your permanent resident visa. Please note that this document cannot be extended. Make sure you use it before it expires.
* Proof that you have sufficient funds to support yourself and your family after you arrive in Canada. You can find more information under Proof of funds in the Related Links section at the bottom of this page.
Федерална процедура-продължителност 18 месеца!
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Аз взех на заем 20 000 лева. Оставих ги на срочен влог в банката и после с тях доказвах. Не знам как могат да проверят, че тези пари са заем, след като ги вземете от едната банка и ги сложите в друга. За наша радост, кредитните досиета в България все още са въпрос на бъдеще.
После ползвах същите тези пари да си купя билети и да дойда да се установя тук. Бях оставил 5К в банката за да ми осигурят комфорт за една година. Обаче ми изтекоха едни пари от едно място и предпочетох да върна заема в родината отколкото да ги докарам насам. Така че преценете си.
После ползвах същите тези пари да си купя билети и да дойда да се установя тук. Бях оставил 5К в банката за да ми осигурят комфорт за една година. Обаче ми изтекоха едни пари от едно място и предпочетох да върна заема в родината отколкото да ги докарам насам. Така че преценете си.
Въпроса е, че парите могат да си стоят една година по банковата сметка и после да се върнат. Начини винаги има

Здравейте,
нещо съм пропуснала информацията за тези 13 801 CAD. Може ли да ми дадете малко повече подробности. Това пари за един човек ли са? Как и кога да докажа че ги имаме? И всичко друго което трябва да се знае...
Благодаря!
нещо съм пропуснала информацията за тези 13 801 CAD. Може ли да ми дадете малко повече подробности. Това пари за един човек ли са? Как и кога да докажа че ги имаме? И всичко друго което трябва да се знае...
Благодаря!
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Тези пари трябва да ги имаш, когато изпращаш документите до Букурещ за разглеждане. Тези пари са за двама човека до колкото виждам от сайта.grace написа:Здравейте,
Благодаря!

То е описано в този гайд.grace написа: ......И всичко друго което трябва да се знае...
.....
Благодаря ти kill_u !
Но още нещо не ми е ясно:
Но още нещо не ми е ясно:
Това таксата за визите ли е?smt написа:490 CAD се плаща на човек, ако ви одобрят по-нататък, но преди да стане това трябва да им докажете, че имате общ минимум 13,801 CAD!