Имам питане, за първите документи до Сидни, ако правилно съм разбрал трябва само да се попълнят предвидените формуляри (Documents Checklist, Application For Permanent Residence, Schedule 1, Schedule 3,Additional Family Information,Payment form), IELTS (копие), Паспорт 2,3стр., и нищо повече, така ли е?
Доказателствата за стажа, акта за раждане, диплома и т.н. чак с вторите документи до Букурещ ли се дават?
Пускане на документи към Нова скотия
Re: Пускане на документи към Нова скотия
Да.За всеки случай може и снимана лична карта.Аз лично така направих
На мене са ми достигнали документите и в сайта на DHL пише че пратката е подписана от SANDY.Някой да има идея какво или кой е това?
-
Ами това е името на служителя които е приел пратката. Успехtot2311 написа:На мене са ми достигнали документите и в сайта на DHL пише че пратката е подписана от SANDY.Някой да има идея какво или кой е това?
На нас сега ни предстои да подготвим и изпратим документите.

Ами дано да е името че никъде не пише точно на кой адрес са доставени.Пише че са взети от офиса на Халифакс от куриер и следващата стъпка пише доставени от куриера на адрес- Халифакс.Надявам се на заръчания адрес да е доставено ама знам ли.
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Няма да се притесняваш, най вероятно наистина е името на получили я ги.
-
Пратката се доставя до адреса които е попълнен на DHL товарителницата. Но ако искаш може да се обадиш в офиса на DHL в България и по номера на товарителницата да ги помолиш да ти кажат повече информация. По принцип всички куриерски компании имат вътрешна система за контрол и проследяване на пратките и има много повече информация от тази която си прочел на сайта. Работил съм пет години в ТНТ България.tot2311 написа:Ами дано да е името че никъде не пише точно на кой адрес са доставени.Пише че са взети от офиса на Халифакс от куриер и следващата стъпка пише доставени от куриера на адрес- Халифакс.Надявам се на заръчания адрес да е доставено ама знам ли.
Това е обади им се . Успех

Здравейте , съфорумци,
искам да прибавя и аз едно мнение,с което не обвързвам никой,но мисля,че е също правилно.То е в отговор на cocose, Освен всички документи, които си споменал правилно ,теста IELTS може да се изпрати и на следващия етап с другите искани документи, които ще ти поискат да изпратиш до Букурещ, но ако сега си готов с този документ за теста просто после няма да ти го искат.Успех на всички.
искам да прибавя и аз едно мнение,с което не обвързвам никой,но мисля,че е също правилно.То е в отговор на cocose, Освен всички документи, които си споменал правилно ,теста IELTS може да се изпрати и на следващия етап с другите искани документи, които ще ти поискат да изпратиш до Букурещ, но ако сега си готов с този документ за теста просто после няма да ти го искат.Успех на всички.