Здравейте,
искам да изпратя сина ми на гости за лятната ваканция в Щатите .Някой би ли ми обяснил стъпките за издаване на виза .Мерси предварително на всички отзовали се .
Американска виза ?
Re: Американска виза ?
Доколкото се сещам се попълваха някакви формуляри.Аз бях си ги взел от тяхната страница в интернет, но и на място да отидеш охраната ще ти ги даде. Преди интервюто искат да е платена таксата за визата и квитанцийката се подава с останалите формуляри. Банката в която трябва да се плати таксата не беше далеч от посолството. Не съм много изчерпателен ,ама отдавна го правих това упражнение, преди близо 3 години.
- Дякон Игнатий
Здравей. Много е важно да уточниш от къде ще пътува и къде ще се внесе молбата за виза за въпросния субект.
Ако е от Канада : Прочети това
Ако е от Канада : Прочети това
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
-- взимаш си час онлайн тук - струва 8.40$ плаща се с кредитна карта
-- попълва се формуляра, също онлай и се носи само последната страница с бар кода тук
-- плащат се 131$, тук е вносната бележка - разпечатват се 3 копия, банката ти връща 2, които се носят на интервюто
На интервюто се носят документи за доказване на статут, доход - писмо от работодателя, извлечение от сметката, и разбира се паспорт - за да сложат визата
ето сайта http://montreal.usconsulate.gov/content ... ment=index - всичката информация е дадена, аз просто следвах това, което е дадено, когато ходих миналата година.
-- попълва се формуляра, също онлай и се носи само последната страница с бар кода тук
-- плащат се 131$, тук е вносната бележка - разпечатват се 3 копия, банката ти връща 2, които се носят на интервюто
На интервюто се носят документи за доказване на статут, доход - писмо от работодателя, извлечение от сметката, и разбира се паспорт - за да сложат визата

ето сайта http://montreal.usconsulate.gov/content ... ment=index - всичката информация е дадена, аз просто следвах това, което е дадено, когато ходих миналата година.
People they come together
People they fall apart
No one can stop us now
'Cause we are all made of stars ...
People they fall apart
No one can stop us now
'Cause we are all made of stars ...
Благодаря много за изчерпателната информация ! 

- klisurov
- Обратна връзка:
Може и да е обсъждано, но все пак да попитам за следния случай:
Не сме канадски граждани.
Аз и съпругата ми имаме 10-годишни многократни визи за САЩ,
които са валидни още 9 години (родителите ми живеят в САЩ и на няколко пъти сме ходили при тях).
На децата визите (едногодишни, многократни) изтичат това лято.
Някой наясно ли е какво точно следва да направим?
Благодаря предварително на всеки отговорил.
Не сме канадски граждани.
Аз и съпругата ми имаме 10-годишни многократни визи за САЩ,
които са валидни още 9 години (родителите ми живеят в САЩ и на няколко пъти сме ходили при тях).
На децата визите (едногодишни, многократни) изтичат това лято.
Някой наясно ли е какво точно следва да направим?
Благодаря предварително на всеки отговорил.

Замислял(а) ли си се, че между това, какво буквално пише в дадено мнение, и какво всъщност се има предвид, може да има съществена разлика?
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?
Koko
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?
Koko
Кандидатствате за нови визи за тях. На нас ни дадаха първо едногодишни и на тримата и втория път 3 годишни, защото ни попита дали ще ставаме канадци и ни каза, че в такъв случай повече от 3 години не ни трябват... и се оказа прав