бе то аз не знам дали някои ще сфанат туй дет ще го напиша ...
ма, честно казано, ми е се тая.
Първо!
Когато двама души си комуникират трябва да са горе-долу от едно ниво.
Второ!
Ако някой има комплекси той винаги говори за тях, щото те за него са най-важни.
Трето!
Като говориш/пишеш за нещо не е лошо да опиташ да се замислиш поради що се случва туй и какво ще доведе след себе си поне един такт.

Поне преките причини и следствия.
В Канадиен Тайр не се продават най-евтините брави за врата, но определено са най-хубавите сред най-евтините.Тоз магазин тъй е оцелял.
Същата схема се спазва и с избора на служители.
Ако ти трябва некой да прави копия на ксерокса за минимални пари единственото нещо, което му гледаш са циците, щото си е кеф все пак.А иначе някъде беше доказано, че и шинпанзе може да я върши таз работа, но то няма Иншурънс номер и не е човек следователно не може да бъде наето на работа, а за циците да не говорим.
т.е. гоним ефективност в процеса наемане на работа!
Ако имаш едно "големо профи" и искаш още едно е нормално да го питаш него, освен ако немаш братовчед, който баш сега се дипломира или остава без работа.
Трябва да си страшно тъп за да твърдиш, че туй са "връзки" и че трябва да назначим на работа 12 РХ-специалисти и да наемем консултанска фирма за да преценим, кой сред кандидатите ще е най-добър метач на задния паркинг.
Вместо да вземем племеника на Боре Картофа, който мете предния паркинг, по негова препоръка, де.

Примерно, отначало, хората сами са се разправяли с работниците си, а след туй са измислили синдикатите и агенциите.