че и да имаш някакви загуби, това не пречи да се преместиш.
Познавам хора дето се преместиха при по добри възможности, продадоха си къщите,че бяха и на печалба от продажбата. Все още жилищата са нагоре, ако си си взел нещо преди 4-5 години , няма как да си на загуба.
[преместена] В кой квартал?
Re: [преместена] В кой квартал?
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Радой Ралин
Аз пък иmаm една позната...до mоmента е продала 5 иmота тук и все на печалба...срещу 1 в БГ на чиста загуба. 

- ablood
- Обратна връзка:
Това звучи доста по-различно от:cocose написа:Понеже народа форумен не ми верва, нема ли тука некой специалист да я направи тази сметка каква е печалбата/загубата от местенето от Торонто в Ниагара примерно, разписано с подробностите, като такси, комисионни, данъци, и т.н....
Никой не твърди, че местенето от собствен имот е по-евтино от пренаемането.troll написа:....ако живеете в Торонто на 40к заплата, и в Ниагарата ви предложат 80к заплата, бихте ли се колебали и за секунда дали да се преместите там???? ДА, но ако имате мортгидж, тогава просто нямате избор и трябва да откажете......двойно увеличение на заплатата....... помислете си много хубаво дали искате да направите тази жертва.
Тази тема сме я бистрили. Повечето хора преминали от наем към собственост се местят в имот, класи по-добър от това, което са държали под наем. Всеки, предприел такава стъпка знае, че ще му струва повече в продължение на 10-20 години, но си струва отвсякъде!
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Ами то зависи и от семейното положение на човек. За сам човек без деца, може би наемането е по добрия вариант. В този случай купуването носи повече рискове, а и такъв човек е по принцип и по мобилен.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Радой Ралин
Радой Ралин