Препоръчват се триене на бисквитки, преинсталация на браузъра, плеъра и други глупости, но HD филмчетата продължават да не тръгват.
Седим и чакаме.

Ако това е вярно ще се почерпя с две бири .....jet написа:при мен вървят, но сечат яко.
Обаче ако ги гледам с плейер - свалени, си работят.
Гугъл поетапно махат флаша - ще минават на ХТМЛ5 може би за това
Нищо чудно и да е вярно - четох тия дни в RSS-а на Mozilla, че са подели някакви нови инициативи за отворените web-видео стандарти и са получили много сериозна подкрепа от Google (с някаква софтуерна разработка). Така че....kill_u написа:Ако това е вярно ще се почерпя с две бири .....jet написа:при мен вървят, но сечат яко.
Обаче ако ги гледам с плейер - свалени, си работят.
Гугъл поетапно махат флаша - ще минават на ХТМЛ5 може би за това
Ей го http://blog.mozilla.com/blog/2010/05/19 ... -and-webm/kill_u написа:Дай линкче ако си го запазил...
Май нещо се правиш на утрепан.hadministratora написа:Ablood, я дай пример за някое HD и някое low-res клипче. Защото аз не съм спирал да зяпам youtube през последните дни докато се развиваше тази тема и не съм много сигурен че разбирам за какво говориш.
А и това HD в youtube истиско HD ли е или просто клипчетата са с по-добро качество?
А каква е ползвата от HD клипчета ако монитора на компа не е HD?optics написа:Истинско е...