Не, не, това със сигурност не е начина по който аз ще опитам... Не искам да се излагам по този начин, все пак имам намерение да отивам с цел туризъм,не да върша незаконни неща. А за агенцията, може би е решение...hadministratora написа:Тук съм напълно съгласен.bp_de написа:Ми агенцията освен да нагласи някои неща в документите друго не може да направи ,ама ако ще се лъже то и ти може да лъжеш....
dominik0806, това може и да работи, но да знаеш, че това НЕ Е официалния начин!bp_de написа:...плащаш и в 99% не ти отказват.
Туристическа виза за Канада..
-
Re: Туристическа виза за Канада..
Ако може да ни обясниш -какво ще направи агенцията....... щото не захапвам нещо .... Условията са ясни -те ще вземат твоите док и ще ги понагласят и после ..... е ако агенцията ти изкара док че имаш 1 милион в банка, 20 къщи и т.н -тогава ок но ако само ти попълнят док ...какво ще стане..... можеш ли ми обясни....dominik0806 написа: Не, не, това със сигурност не е начина по който аз ще опитам... Не искам да се излагам по този начин, все пак имам намерение да отивам с цел туризъм,не да върша незаконни неща. А за агенцията, може би е решение...
За съжаление да си беден е порок...тва е . .....не съм го измислил аз .
Аз лично виждам нещата така- в Канада когато някои кацне и каже искам да остана -не го изритват на 2 рия ден. В последно време са нагласили системата да става бързо но все пак им коства пари изгонването на такива.Та хората си имат статистика и въобще проучвания колко такива на година идват,колко им струват и т.н съответно вземат мерки- визата.Задачата на имграциония дет дава не имигрантска виза е да оцени кандидата за да спести кинти на държавата им и съответно служителите що годе деистват на принципа - беден ли е кандидата - секира.
По данните дети с дал - аз също оценявам че шанса да те резнат е 90%.
Понятията виза -демек разрешително ще е ВИНАГИ свързано с корупция- къде повече ,къде по малко но ще я има.
Аз лично бих се раввал да няма грам корупция по света но обективната деиствителност е друга.
За канадска ТРВ не съм плащал но едно време за немска туристическа -съм. Плащаш -получаваш.
Сега нещата са по други ,но едно време когато посолството беше в Белград -резачката беше голяма- спомням си отказаха на мъж на около 35 -40 години които искаше да посети сестра си -аргумента им бил -сетсра му като отишла и се омъжила там ....... та можело и тои така да направи ......а човека беше дори някакв учен ,говореше и енглиш , и франсе и т.н
Та така - от тук нататък ти си знаеш.... имаш глава на раменете - ползваи си я.
Успех
-
А, да попитам, колко пари трябва да имаш горе долу в сметката си, има ли някакъв минимум или?
Цифра няма да намериш - те тия Канадците нарочно са направили така сиситемта че да е дадена свобода на имиграциония да решава.
Та затова е и дефинирано - имиграциония трябва да е убеден че кандидата няма да остане....ама какво е еднозначно доказателство че кандидата е здраво свързан с родината си ....... е разтегливо понятие и може да бъде тълкувано много субективно.
Та затова е и дефинирано - имиграциония трябва да е убеден че кандидата няма да остане....ама какво е еднозначно доказателство че кандидата е здраво свързан с родината си ....... е разтегливо понятие и може да бъде тълкувано много субективно.
Какъв набор от документи трябва да се подготвят за туристическа виза?
В една посредническа фирма има следното условие за туристическа виза:

В една посредническа фирма има следното условие за туристическа виза:
А на офиц. сайт това:банкова сметка – извлечение (туристът да притежава минимум 500 евро на седмица по време на престоя си в Канада);
[/quote]За първи път чувам за такава сума.Струва ми се нереално много?Нещо понамирисва....The Government of Canada will never ask you to deposit money into a personal bank account or to transfer money through a specific company.

- MrGeek
- Путлер Капут
Понамирисва в какъв смисъл? Цитатът на наглийски се отася за съвсем друго нещо и няма пряка връзка с изискванията на имиграционните власти, които наистина държат на някакво ниво на платежоспособност (между другото според мен 500 евро е дори твърде ниска сума за покриването на елементарни неща при едноседмична разходка в Канада). Иначе цитатът казва, че канадските власти никога няма да те накарат да превеждаш пари в "персонална банкова сметка" или през каквато и да било фирма, което е нещо твърде различно от това да ти искат банково извлечение с налични средства, показващо достатъчна платежоспособност. Аз не мога да схвана и в случая какво точно прави т.нар. посредническа фирма при кандидатстването за канадска виза, което не може да си направи сам човек.exhausted написа:За първи път чувам за такава сума.Струва ми се нереално много?Нещо понамирисва....
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Ми то същото, като при зелената карта за САЩ - взимат маса пари за попълване на 10 реда, които всеки средно интелигентен би могъл да направи.Както и да е, мисля че за това става въпрос:MrGeek написа:Аз не мога да схвана и в случая какво точно прави т.нар. посредническа фирма при кандидатстването за канадска виза, което не може да си направи сам човек.exhausted написа:За първи път чувам за такава сума.Струва ми се нереално много?Нещо понамирисва....
Това е от офиц. сайт и мисля, че за това гоорим.Няма определена минимална сума, което е доста разтегливо понятие.Have enough money for your stay. The amount of money you will need can vary with the circumstances of the visit, how long you will stay and whether you will stay in a hotel or with friends or relatives.
Аз смятам да замина и отседна при мой познат,който е канадски гражданин, тогава каква сума би била достатъчна???
Към кого да се обърна?
Благодаря предварително!
Изобщо,ако има някой който е бил вече по този начин ще му бъда адски благодарен, ако разясни малко повечко по темата...
- bobchentse
Преди известно време, след дълги четения по чуждестранни форуми останах с впечатлението, че много хора прилагат банкови извлечения с налични около 3 хил. долара (за кратка визита, без може би да има значение дали се кандидатства за еднократна или многократна виза). При мен това свърши работа, но нека подчертая, че всеки случай е различен и тази конкретна сума не е гаранция. Друг е въпросът, че билети + хотели + други разходи биха могли като нищо да прехвърлят 3 бона така или иначе...