К.У.Р.

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Plamen

Мнение от Plamen »

Един ПОздрав от мене за бай Иван. :lol:
Аз няма да умра.
Аз вечно ще съм жив.
И вечно ще е свежа мойта кожа.
Защото алкохола, който съм погълнал
не ще ми позволи да се разложа.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Охо, Пламене, нещо се беше загубил из необятната канадска северна повърхнина... :D
И като гледам, може в Монреал да си заформим едно литературно кръжоче, един кръг "Мисъл" ( :D )...
Ще си правим литературни четения...в знойните юлски вечери...посръбвайки казанлъшка розова ракия...
Примерно де, може и друго, един леден портокалов сок...
Чета по вестниците в БГ как юначаги си карат колите с по 2, 3, че и 4 промила алкохол в кръвта (или май беше кръв в алкохола ? :D ) и разхвърлят пешеходците като кегли на боулинг...
Страшен номер - напиваш се като звяр, мяташ се на ламаринения кон и препускаш бясно...към отвъдното...
Жалко, че и други хора отиват зян...
Вчера се прибирах от вилата и поне 5-6 коли задминаваха по магистралата в аварийната лента...
То бива тези номера да ги правиш по бул. "България" (правил съм го), може и по бул. "Царигр. шосе" да го правиш, ама на магистралата...и то масово...съвсем са им се спекли малките мозъчета на някои комплексари...
Та, човек си пийва, взима си такси и хоп - вкъщи е! Или пък жена му го прибира барабар с колата... Ние така правим...обикновено пред нас се сменяваме, за да я паркирам, че на Теди и трябва площ с размер на малко летище, за да я паркира от раз, или пък с около 10 маневри...
:D :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Plamen

Мнение от Plamen »

Тука съм, Иване...просто имах малко емоции /положителни/ по посрещането на мойте съкровища от България...
Аз на мойта жена и поверявам без никакви проблеми семейната лимузина...щото е печен шофьор...даже когато я писаха в застраховката не ни увеличиха вноската... :wink:
mel

Мнение от mel »

Добра поезия.......харесва ми........
[/quote]
Докато ти завиждат – радвай се, започнат ли да те съжаляват – тежко ти...
joro

Мнение от joro »

Аре и от мен една простотия

Fuck is good and fuck is funny
Many people fuck for money
If you wanna free funny
Fuck yourself and save your money
:D :D :D
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Joro, samo neshto tretiyat red si go obrkal, toy e: If you think that f***K is funny, a posledniyatred e OK. Interesno mi e sashto kade go vidya tova? Az go prochetoh na edna sedalka vav varnenskiya gradski transport :lol:
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Keeper of the 7 keys
Обратна връзка:

Мнение от Keeper of the 7 keys »

A hundred days had made me older since the last time that I saw your pretty face
A thousand lights had made me colder and I don’t think I can look at this the same
But all the miles had separate
They disappeared now when I’m dreaming of your face

The miles just keep rolling as the people leave their way to say hello
I've heard this life is overrated but I hope that it gets better as we go

Everything I know, and anywhere I go
it gets hard but it won’t take away my love
And when the last one falls, when it’s all said and done
it gets hard but it won’t take away my love

I’m here without you baby but you are still on my lonely mind
I think about you baby and I dream about you all the time
I’m here without you baby but you are still with me in my dreams
And tonight girl it’s only you and me
Аватар
Maria

Мнение от Maria »

Ама това ли била тя страницата за поетични отклонения :D

Уморих се и вече не мога
Вече даже дори и не искам
Вътре в мене огън догаря
А отвън с вода се плискам
Az go prochetoh na edna sedalka vav varnenskiya gradski transport Laughing
Canuck, а това виждал ли си го - пак във Варна?
Kiwi

Мнение от Kiwi »

Quotes :

"I can remember when the air was clean and sex was dirty." --George Burns

"When a man talks dirty to a woman, its sexual harassment. When a woman talks dirty to a man, it's $3.95 per minute. "

"The hardest thing in the world to understand is the income tax." - Albert Einstein

Things You Don't Want to Hear During Surgery: "Damn! Page 47 of the manual is missing!"

"The problem with the world is that everyone is a few drinks behind." -- Humphrey Bogart

"I do not like this word 'bomb.' It is not a bomb. It is a device that is exploding." - French Ambassador to New Zealand Jacques le Blanc, regarding press coverage of France's nuclear weapons test in the Pacific.

My girlfriend always laughs during sex -- no matter what she's reading. -- Steve Jobs
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Ok, togava i ot mene malko citati. :lol:

History is a gallery of pictures in which there are few originals and many copies.
Alexis de Tocqueville

The past actually happened but history is only what someone wrote down.
A. Whitney Brown

Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no hope at all.
Dale Carnegie

Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter.
Mark Twain

Patriotism is your conviction that this country is superior to all other countries because you were born in it.
George Bernard Shaw

Marriage is like a bank account. You put it in, you take it out, you lose interest.
Irwin Corey

Giving money and power to government is like giving whiskey and car keys to teenage boys.
P. J. O'Rourke

When the missionaries came to Africa they had the Bible and we had the land. They said: "Let us pray." We closed our eyes. When we opened them we had the Bible and they had the land.
Bishop Desmond Tutu

Why should we take advice on sex from the pope? If he knows anything about it, he shouldn't!
George Bernard Shaw

Fear less, hope more,
eat less, chew more,
whine less, breathe more,
talk less, say more,
hate less, love more,
and all good things will be yours.
Shvedska poslovica
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
joro

Мнение от joro »

Canuck написа:Joro, samo neshto tretiyat red si go obrkal, toy e: If you think that f***K is funny, a posledniyatred e OK. Interesno mi e sashto kade go vidya tova? Az go prochetoh na edna sedalka vav varnenskiya gradski transport :lol:
Прочетох го преди време в един софийски кенеф :D :D :D Не можах да си спомня третия ред и се наложи да си го измисля :D :D :D
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Много на английски се отплеснахте бе хора... :D
Я да се върнем на БГ:

Живорални твердубия,
гурейки слощната пата
в розмата койстост баяна
румото бордо взапаски!

Страданията на лирическия герой са вписани в ширпкото етническо платно на българската душевност...

:beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
joro

Мнение от joro »

Да живее българо-френската дружба:

Dans le градската градина
sur la строшената пейка
je те чекам, te те нема
pourqoui бе дженъм?
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

joro написа:...Прочетох го преди време в един софийски кенеф ...
от кенеф в МЕИ-то (мъжки) :
"В ръцете си държиш бъдещето на България!"
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

"Потребителите на вода трябва да знаят, че има голяма вероятност при употреба да се намокрят! При продължителна употреба се увеличава риска от воден плеврит, вода в колената и ръждясване!
Да се консумира охладена, но над 0 градуса (зашото тогава не е вода, а лед). При затопляне да се избягват температури от над 100 градуса (на морското равнище; при покачване на височината температурата намалява) водата се превръща в пара..."

из "Наръчник за употреба на водата от младия емигрант", И. Хайдушки, 2003г., 511 стр.

"Сепаратистите не са хора, които седят в сепарета...

Панайот Хитов е безспорен хит в хайдушкото движение...

За разлика от санитарния полуден, санитарния файанс се употребява перманентно.

Слави Трифонов е по-скоро тъп, отколкото от плевенско

Някои хора в тоалетната губят най-интелигентната част от тях.

... "

из "Разни мисли на И. Хайдушки по различни поводи и без повод", 2003г., 24537 стр.

:beer: :beer: :beer: :beer:
Заключено