Туристическа виза за Канада..

Федералната процедура за имиграция, спонсориране, студентски, работни и посетителски визи, програмите за имиграция на останалите провинции.
dominik0806

Туристическа виза за Канада..

Мнение от dominik0806 »

Здравейте, скоро имах на гости приятел от Канада и той иска да му отида на гости, което е и моето желание, но мисля,че ще ми откажат туристическа виза, защото съм потенциален имигрант,нямам работа,нямам доходи,нямам имоти или пари...
Но мисля да запиша в един университет и да представя,че съм студент и така да кандидатствам...
Какво мислите приятели, имам ли шанс за получаване на виза или ако имате някакви идеи, ще се радвам да споделите....
kill_u
Напуснал форума
Обратна връзка:

Re: Туристическа виза за Канада..

Мнение от kill_u »

Как ще се запишеш в университет? Ако там се наложи да платиш първата такса, как ще я платиш. Ако можеш да платиш такава такса то тогава си интернейшънал студент и ще имаш виза.... следователно не ти трябва туристическа виза. Виждаш, че нещата са доста навързани.

Но защо не пробваш с някоя туристическа агенция, до колкото знам с тях подписваш някакъв договор и те му берат гайлето после ако решиш да направиш някакъв неправомерен ход.
Моя позната ми беше разправяла за подобна екскурзия, че имали проблем когато майка с детето си направо не се върнала. Става въпрос за Канада.
dominik0806

Мнение от dominik0806 »

Аз мисля да кандидатствам, те ще ме приемат,ще запища някаква специалност и ще платя първата такса, която е 144 лв в този университет,колкото да мога да взема документ,че съм студент, мисля че тогава биха ми издали евентуално виза. А чрез туристическа агенция, дали е възможно след като ще имам покана от приятел... Въобще не са ми ясни нещата за Канада и си мисля,че ще ме отрежат 8)
kill_u
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от kill_u »

Ти за български университет ли говориш? Та каква е връзката на българския университет с Канада?
dominik0806

Мнение от dominik0806 »

За български университет и връзката е,че ще съм студент, което ще докажа,че ще се върна обратно, а така нямам нито работа,нито някакви имоти,коли и т.н. за гаранция,които да представя.... Мисля,че е също някаква достоверност,то е ясно,че дори и 100 имоти или 5 университета да съм записан,пак може да ми откажат, но искам да опитам с реални шансове...
kill_u
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от kill_u »

Не мисля че ще стане. Та те нямат никакво доказателство, че ще се върнеш. Записал/a си първия семестър и им показваш това. Какво ги топли това. То е напълно ясно че си го изкарал/а само и за да кацнеш в Канада. Че ти и пет семестъра да имаш изкарани пак можеш да си плюеш на петите.
dominik0806

Мнение от dominik0806 »

Точно това казвам и аз,че няма никаква гаранция, каквото и да представя, но мисля,че би било по-добре отколкото нищо...
kill_u
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от kill_u »

Ти на колко си години? Не че ме интересува много но това също е от значение за тях.
dominik0806

Мнение от dominik0806 »

Аз съм на 22, скоро заминавам на работа в Кипър и планирам да ходя към Ноември... не знам до колко ги интересува,че съм пътувал в Кипър 3 пъти, Сърбия 4 пъти, Сингапур, да видят,че съм се връщал винаги... :rofl:
kill_u
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от kill_u »

Ами не знам, ама за тях си абсолютно потенциален емигрант. След като толкова си ходил значи лесно се адаптираш и е напълно вероятно да не се върнеш. Не знам само дали наистина искаш да се връщаш и как ще ги убеждаваш. Мисля че ще ти е трудно да вземеш виза за Канада. Ако не и невъзможно. :sweat: :sweat:
dominik0806

Мнение от dominik0806 »

Съвсем изгубих надежда, ми аз не,че искам да се връщам в България,но не мисля и да оставам там, все пак не искам да е незаконно, но и няма как да ги убедя, то божа работа, ако са на кеф може да ми се усмихне късмета,ако не отказ.... |(
kill_u
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от kill_u »

Е сумите поне не са много големи. Мисля че това тук ще ти свърши работа.
http://www.canadainternational.gc.ca/ro ... x?lang=eng
dominik0806

Мнение от dominik0806 »

Така е,не са много парите, но и едно ходене до Румъния няма да ми струва малко,а ако нямам шанс няма смисъл да се мъча, за това искам да разбера как стоят нещата... Всъщност аз ако получа виза и замина за Канада, то това ще е,за да сключа брак там иначе няма да имигрирам обещавам :rofl:
kill_u
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от kill_u »

Ми що не се бракосъчетаете в България? После той или тя ще те спонсорира от там и процедурата ще е много по - гладка.
dominik0806

Мнение от dominik0806 »

Ако беше толкова лесно щеше да е хубаво,но не става в България...
Публикувай отговор