Бих искал да се свържа с хора от Поморие, които ако искат, да ме насочат към хора дето дават стаи или апартмани под наем през лятото, за да си направа евентуално резервация за юли 2010.
Ще си пусна по бира (1,2,3...) за информацията.
Благодаря ви.
Търса хора от Поморие (черноморското крайбрежие)
Търса хора от Поморие (черноморското крайбрежие)
"Вук на овцу своје право има кâ тирјанин на слаба човјека. Ал' тирјанству стати ногом за врат, довести га к позванију права, то је људска дужност најсветија!" Владика Петар Петровић-Његош
Re: Търса хора от Поморие (черноморското крайбрежие)
Наистина ли толкова никой няма от Поморие ?
Разбирам ги хората,то и аз ако бях се родил в Поморие, нямаше никога да го напусна.
Няма страшно, има и други морета,... Гърция, Черна Гора... даже тук казват наши хора че било много хубаво на Кипър.Най-много им харесала услугата в банките... Ще видиме...
Все пак Поморие остава като вариант Но 1.
Ако има някой от Поморие да живее в Монреал, моля да ми се обади.
Разбирам ги хората,то и аз ако бях се родил в Поморие, нямаше никога да го напусна.
Няма страшно, има и други морета,... Гърция, Черна Гора... даже тук казват наши хора че било много хубаво на Кипър.Най-много им харесала услугата в банките... Ще видиме...
Все пак Поморие остава като вариант Но 1.
Ако има някой от Поморие да живее в Монреал, моля да ми се обади.
"Вук на овцу своје право има кâ тирјанин на слаба човјека. Ал' тирјанству стати ногом за врат, довести га к позванију права, то је људска дужност најсветија!" Владика Петар Петровић-Његош