Sertifikat za selekcia

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
luben_h

Sertifikat za selekcia

Мнение от luben_h »

Kakvo e negovoto prednaznachenie-za kakvo sluzi po tochno
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Получаваш го след успешно изкарано интервю, т.е. след одобряване на кандидатурата ти за имиграционна процедура в Квебек от квебекските имиграционни власти. Важи 5 години и ти дава право да ползваш привилегиите на жител на провинция Квебек.
:beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

А какво точно значи - важи 5 години? Защото знам, че важи 3 години, в които 3 години можеш да си изкараш виза за Канада и да влезеш там, при което ще ти бъде издадена PR card. А когато веднъж си вече в Квебек, сертификата ти важи ли повече време, или пак си е 3 години (или 5 години)?
Т.е. дали сертификата expire-ва, след като си вече в Квебек? :-) И дали след това можеш да го ползваш като документ, с който да ползваш привилегиите на жител на Квебек, или можеш да го подновиш, или да го изхвърлиш :-)
Svilko
Обратна връзка:

Мнение от Svilko »

Da, i az se 4udq ve4e sled kato pro4etoh tova, kolko godini vaji sertificata. Na moq pi6e 3 godini, a kato se ide v Canada dali se promenq ne6to?
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

Въпросите тук така си и останаха без отговор, затова да питам пак дали някой не може да каже малко информация по въпроса - ясно е, че сертификатите важат 3 години, но ако аз отида в Квебек и живея там 3 години, и сертификата ми изтече, ще мога ли да ползвам привилегиите на квебекски жител (примерно за учене в университет - нали таксите са по-ниски)?
Аватар
edelwais

Мнение от edelwais »

CSQ vaji 3 godini, dnes biahme na interview v montreal (kydeto jiveem), izdavat ti go, posle podavash dokumenti za PR card v Buffalo. predpolaga se che do 3 godini PR kartata shte ti izleze. izrichno pishe na CSQ che v sluchai che oshte ne ti e izlezla PR kartata za tezi 3 godini NE e tvoia otgovornost da si go podnoviavash, te sami shteli da go napraviat (e, nadiavam se do tam da ne se stiga).

otnosno obrazovanieto - v Concordia University pitah predi vreme i mi kazaha, che4 sled kato imash CSQ shte plashtash tuition kato mesten, obache dokato ne go vidia - ne viarvam!

za drugite "privilegii" - ne znam.
Пътувахме много, но изобщо ... едва ли.
Заключено