Molba za pomo6t

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
dani&mitko
Обратна връзка:

Molba za pomo6t

Мнение от dani&mitko »

Semeistvo s 3 deza pristiga na 21 mai v Montreal. Moje li nqkoi da ni pomogne za parvona4alno nastanqvane, ili da ni dade informaziq za moteli ili auberge-ta s po-dostapni zeni? Blagodarim predvaritelno na vsi4ki!
Daniela i Dimitar
margarita

Мнение от margarita »

www.hotel-viger.com
Za reservazii za tosi hotel i namirashtia se sreshtu nego Hotel Louisbourg:
reserve@hotel-viger.com
Pour long sejour: 570 $/mois
Milenakir
Обратна връзка:

Мнение от Milenakir »

Zdraveite semeistvo,
pro4etoh vi molbata, i naistina ako niamate predvaritelno za pazen apartament, az moga da vi predloja nesto. Nie sme tuk ot edna godina, a sega 4akame babata, namerixme si po goliam apartament, no segashnia sobstvenik, ne ni puska bez da sme namerili niakoi koito da zaeme vednaga jilisteto. Taka 4e mojem vzaimno da si pomogmem, razbira se ako iskate.I xubavoto e 4e moga da vi go preodstapia vednaga.Tova mi e telefona 514-739-4029i email:milenakir_2002@yahoo.ca
Davam apatramant pod naem 3 1/2, av.Kent, v blizost plaza, u4iliste, metro, avtobusna spirka, sous louer 675$, s vklu4eno parno i topla voda
tel.514-739-4029
Tonyka

Otgovor

Мнение от Tonyka »

Milenakir, cemejctvoto idva c 3 ( TRI ) detsa!!! i 6te 4akat BABATA))) Neznam dali v tvoia 3 1/2 6te mogat da ce nactaniat normalno. Pak ti dokolkoto razbiram icka6 da im vra4i6 tvoia baill i da gi obvarje6 c tvoia dogovor!!! Redno e da im obiacni6 4e tova e jili6te c 1 cpalnia i xol4e c box kuxnia( poznavam blok4etata na ave.Kent i kolko ca "golemi" 3 1/2 tam). Za tova po-dobre e da ne im pravi6 "me4e6ka ucluga" a te da ci tarciat podxodia6to jili6te- Ocobeno 4e cega idvat v naj-podxodia6toto vreme na "le grand déménagement"!!!
Xajde c pozdrav! Pak dano ci nameri6 sous-locatèr-i!!!
Аватар
mariane

Re: Otgovor

Мнение от mariane »

Tonyka написа:Milenakir, cemejctvoto idva c 3 ( TRI ) detsa!!! i 6te 4akat BABATA))) Neznam dali v tvoia 3 1/2 6te mogat da ce nactaniat normalno. Pak ti dokolkoto razbiram icka6 da im vra4i6 tvoia baill i da gi obvarje6 c tvoia dogovor!!! Redno e da im obiacni6 4e tova e jili6te c 1 cpalnia i xol4e c box kuxnia( poznavam blok4etata na ave.Kent i kolko ca "golemi" 3 1/2 tam). Za tova po-dobre e da ne im pravi6 "me4e6ka ucluga" a te da ci tarciat podxodia6to jili6te- Ocobeno 4e cega idvat v naj-podxodia6toto vreme na "le grand déménagement"!!!
Xajde c pozdrav! Pak dano ci nameri6 sous-locatèr-i!!!
Da Tonyka naoalno ci prava az cam c dve deca vav 4 1/2 i da ti kaja mai ve4e ctava malko, a TRI DECA v 3 1/2 mi procto ne go vijdam ocven da cpiat v vanata ili nabalkona . Naictina ne bi triabvalo tezi xora da ce obvarzvat c baill i c jilishte koeto opredeleno nebi im zadovolilo elementarnite potrebnocti. Cega e vremeto na goliamoto mectene taka 4e cpoko sha ci nameritee jilishte no po malko ot 4 1/2 procto niama da vi varshi rabota, apartamentite i bez tova niamat otdelen xol i kyxnia ili pone pogoliamata 44act.. E priaten polet i ycpex!!!!!!!!!!!
Заключено