Добър ден.
Искам да помогна на баща ми да емигрира в кебек. По обясними причини нямам в момента доходите да го направя по нормалната процедура защото съм от 4 месеца тук. Но имам следното като идея ако има някой с фирма занимаваща се с електротехника като се започне от сменяне на батерии до окабеляване на цели жилищни сгради и складови помещения да го наеме като на работа като разбира се се спазят всички процедури. Разбира се това не е молба за пред църквата и останалите детайли ако има някой заинтересован нека пише на лични. (само да уточня че баща ми е франкофон да не се почне от там с езика някой да спами)
Другото като опция което ми се върти в главата е аз да си отворя фирма и да го извикам да работи за мен. Ако някой от вас е викал родител или близък по този начин нека сподели опит.
Мерси предварително всеки полезен съвет е ценен за мен.
Поздрави Боби
Предложение.
Re: Предложение.
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 35&t=38625
Samo че иван явно предлага да свърши работа, а не търси някой да я свърши. Както и да е , за фиктивно наемане може да го попиташ
.
Samo че иван явно предлага да свърши работа, а не търси някой да я свърши. Както и да е , за фиктивно наемане може да го попиташ

Циганите - на Сатурн !
Re: Предложение.
Мерси ще се обадя да проверя. А някой да има опит с втория ми въпрос който зададох ?