Лечков да си търси шофьор

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
jovani

Re: Лечков да си търси шофьор

Мнение от jovani »

Aribu написа: Само, че там всичкото беше откраднато от една бахда с цървули от нашето село, убиха бирника и обесиха кмета с гаранциите на техните другари от червената армия и нямаше държава а имаше партия, мафия и тя все още си е там.
А как според теб, европейците са "цивилизовали" Америка?
И защо се отклоняваме все от темата, нещо ви става срамно като ви пусна някой цитат от вестниците или някоя и друга снимчица?
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

jovani написа:Към момента много Българи, работещи като обикновени специалисти взимат по-добри пари чисто от Канадските им колеги.
Няма такива филми. Може да има изключения, но явно за тебе понятието "много Българи" е различно от моето. Ако беше вярно като цяло, не само за изключения, потока на емиграцията щеше да бъде в посока Канада->България, не обратната ;)
jovani написа:Проблемът е, че за да има господари е необходимо да има и роби, което в Канада, а и на други места се решава с имиграцията.
Тъй, тъй, а я ни светни как се решава проблема господари-роби в БГ? Или според светлата ти комунистическа визия, там всички са господари, щото примерно сестра ти и нам-си-кой правят добри пари? Останалите, няма да ги забелязваме щото картинката ще стане друга ;)
И последно, имам въпрос с 2 подточки:
1. Има ли по-голяма дупка на кавала от нас в икономическата единица наречена Европейски Съюз?
2. Има ли по-голяма дупка на кавала от нас с изключение на Македония и Албания в географската единица Европа?
Отговори си на тези въпроси и после разпъвай локуми за подправени класации по "стандарт на живот". Една-две подправени, ок, ама те всичките такива бе Джованка - световната конспирация яко ги подправя тия класации нещо? Че дори червените палячовци не са се осмелили да изкарат класация, по която сме по-напред от Канада или САЩ да речем ;)
Аватар
Aribu
Изгонен от форума

Мнение от Aribu »

От кво да ме е срам...какво общо имам аз с "срамните" снимки, които дори не съм разгледал дето пускаш...
Всеки свят си има етапи на развитие и новия си ги има и си ги следва...въроса е дали са естествените или измислените ви с които избивате нормалността и сеете, разсявате празните си тикви с подборна негативна селекцията на нискочели, послушни индивиди..
:"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".

http://maps.google.ca/maps/ms?hl=en&ie= ... bee5e7dfbb
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

jovani написа:Не мисля че това се нарича комунизъм, Муха.
Може би е просто част от човешката природа, не знам.
Но на мен ми се струва, че повечето кандидат-имигранти за Канада всъщност са неосъзнати комунисти бягащи от капиталистическата реланост в България.
Това, защо са се отправили към капиталистическата реалност в Канада, е друг въпрос.
Интересно ми е че в съзнанието на много от тях стои равенството "комунист = богат човек" и повечето ненавиждат богатите и успелите подсъзнателно (а някои и съзнателно).
Ма всеки иска да джитка в нов Мерцедес, нали така Муха (за теб би било по-уместно да употребя друг глагол - да бръмчи с нов Мерцедес).
(в стил Трол-а)
На мен пък ми се струва че повечето имигранти (в това число и кандидат-имигрантите) много добре са осъзнали че България скоро няма да излезне от пост-комунистическата си реалност и затова е по-добре да си търсят късмета някъде другаде по света.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
jovani

Мнение от jovani »

Koko написа:
jovani написа:Не мисля че това се нарича комунизъм, Муха.
Може би е просто част от човешката природа, не знам.
Но на мен ми се струва, че повечето кандидат-имигранти за Канада всъщност са неосъзнати комунисти бягащи от капиталистическата реланост в България.
Това, защо са се отправили към капиталистическата реалност в Канада, е друг въпрос.
Интересно ми е че в съзнанието на много от тях стои равенството "комунист = богат човек" и повечето ненавиждат богатите и успелите подсъзнателно (а някои и съзнателно).
Ма всеки иска да джитка в нов Мерцедес, нали така Муха (за теб би било по-уместно да употребя друг глагол - да бръмчи с нов Мерцедес).
(в стил Трол-а)
На мен пък ми се струва че повечето имигранти (в това число и кандидат-имигрантите) много добре са осъзнали че България скоро няма да излезне от пост-комунистическата си реалност и затова е по-добре да си търсят късмета някъде другаде по света.
Толкова по-зле за тях...
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Спомням си някога в далечната 1989 се носеше слуха ,че след около 15 години сме щели да се оправим ,каквото и да значи това . Аз все още дете тогава си мислех , леле колко много години.... Не 15 години ,а 20 минаха и пак се говореше ,че след 15 години вече няма начин ще се оправим ... Та като се замислих един живот не стига да се оправим и се изнесох, единственото нещо за което съжалявам е , че не го направих по рано. Сега като гледам в България все още са на етапа ще се оправим след 15-20 години. :rofl:
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Не бой се, скоро е, според тавариш Джовани само след 10 години задминаваме Канада, така че споко :rofl:
jovani

Мнение от jovani »

В България доста хора са се "оправили", каквото и да означава това.
А в Канада "оправихте" ли се?
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

jovani написа:
Koko написа:На мен пък ми се струва че повечето имигранти (в това число и кандидат-имигрантите) много добре са осъзнали че България скоро няма да излезне от пост-комунистическата си реалност и затова е по-добре да си търсят късмета някъде другаде по света.
Толкова по-зле за тях...
Имам двама първи братовчеди, доста по-големи от мене на години, които напуснаха България в началото на 90-те. Сега единят е в далечна Австралия, а другия в Швейцария. Хич не им е зле.

Джовани, в тебе ни е надеждата – ще се върнеш в България, където капитализма е в най-развития си стадий, и ще създадеш такъв бизнес че доходите в България наистина ще задминат канадските.

А нас наивниците ни остави да се мъчим в този гаден социализъм дето е плъзнал по света (в Канада в частност) и да ни е зле.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

jovani написа:
anxeli написа:Този се казва Джафар, това обяснява всичко, и все пак не е минал през ОПП-тата без да спре :!:.
Защо е канадец и защо му е отменен кокаин позешъна и аз не знам, ма*ка им 8)!
Но Лечо си е наш роден сливенски циганин, не може да се излага всеки ден и да не го понакажат. Дано поне не го преизберат, защото те са джигити, може да им харесва как действа вожда :lol: ...
Може би за решението на съда роля е изиграл факта, че съпругата му Хелена (която е каукейжън междувпрочем) в момента е министър в сегашното правителство. На нея също не и липсва темперамент, както може да се прочете от тази статия:
http://www.thestar.com/news/canada/arti ... rt-tantrum
Мръсница, носела е кокаин в ботушите за Джафар :rofl: ...
Дебилството на некои служители наистина може да докара министрите до бяс, но в този случай явно са имали право да я проверяват :!: ...
Циганите - на Сатурн !
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

jovani написа:В България доста хора са се "оправили", каквото и да означава това.
Да, това е наистина интересен въпрос - какво ознавача човек да се е оправил? Отговора го знае всеки сам за себе си и в това е проблема - всеки мери собственият си успех със собствен аршин и е трудно да се прави съпоставка кой се е оправил повече.
Дохода може да е някакъв общ деноминатор, но все пак парите не са едиственото мерило за това колко се е оправил човек.

Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

jovani написа:В България доста хора са се "оправили", каквото и да означава това.
Ами не знам какво влагаш в това като смисъл. Моя живот лично е по- спокоен, по- уреден и по -лесен от преди , за другите не мога да говоря.
Приятелите ми в България са на дереджето на което ги оставих.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Щото са смотаняци, затова не са се оправили ;) !

Джовани, какво е мнението ти за благотворителността ?
Като се окопаеш в бг, тотално оправен, няма ли да те жегва от вопиющата бедност и недоимък навсякъде около теб. Неоправилите се само за презрение ли ще стават или може и да им се помогне и как, собствено, от единични оправили се, как да се оправят всички 8) ? Защото аз от моите социалистически възгледи не мога да се отърва, искам всички да живеят добре, поне около мен :?: ...
Последно промяна от anxeli на Пет Мар 26, 2010 4:18 pm, променено общо 1 път.
Циганите - на Сатурн !
jovani

Мнение от jovani »

IRA написа:
Ами не знам какво влагаш в това като смисъл. Моя живот лично е по- спокоен, по- уреден и по -лесен от преди , за другите не мога да говоря.
Приятелите ми в България са на дереджето на което ги оставих.
Хората не се променят лесно, нали? Предпочитат да се носят по течението, наместо да хванат здраво кормилото и да потеглят в неизвестна посока.
(звуча почти като Борис Виан или Тарантино).
Аватар
Aribu
Изгонен от форума

Мнение от Aribu »

Всички дето сме тук сме се пуснали по течението а моето наборче от нашето село дето си еоще със същите чехли дето го помня е взел живота си здраво в ръцете и не го пуска...така излиза в празните приказки под храста на джовни..
:"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".

http://maps.google.ca/maps/ms?hl=en&ie= ... bee5e7dfbb
Публикувай отговор