Живее ли някой в Chateauguay?
-
Re: Живее ли някой в Chateauguay?
А цените там по-ниски ли са?
Всеки тук знае нещо по-добро от другите.
Някак си се опитваме да унифицираме цени.Това е още по-трудно с различни фирми.
Емигрант! Терминатор! Губернатор !
-
Цени? Фирми?troll написа:А цените там по-ниски ли са?
Нещо не разбирам....
И какво лошо има някой да знае повече от някой друг?.....
Това е сайта на който всеки един агент по недвижими имоти е длъжен /дали го правят на 100 % не занм/ да побликува своята продажба. Тук са включени всички фирми, които предлагат имоти в Канада, с изключение на директните продажби от клиента. Ако пробваш да търсиш ще видиш, че в крайна сметка сайта те прехвърля към конкретната фирма. Просто тук има всичко. Ако отидеш на сайта на Ремакс ще видиш само продажбите на Ремакс, същото е да Сътан и т.н.
Аз имах една колежка, която живееше там. Близо е до индианския резерват "Канауаке". Мостът "Мерсие" е постоянно в ремонт и стават често задръствания.
132 - ра магистрала е доста натоварена, защото целия поток камиони минава през "Мерсие" на запад към Онтарио. Има магазини, но не много. Тя например идваше да пазарува в магазините в Stе-Constant...
Има болница доколкото знам. Населено е повече с англофони. Аз също живея на южния бряг, но като си избирахме къща този квартал не беше в списъка ни.
132 - ра магистрала е доста натоварена, защото целия поток камиони минава през "Мерсие" на запад към Онтарио. Има магазини, но не много. Тя например идваше да пазарува в магазините в Stе-Constant...
Има болница доколкото знам. Населено е повече с англофони. Аз също живея на южния бряг, но като си избирахме къща този квартал не беше в списъка ни.

- nikolovata
АбсолЮтно вярно! От този сайт се извеждат и официалните статистики за движението на пазара на недзижиmите иmоти.edin_potrebitel написа:Има нещо даже още по-добро, което включва не само Ремакс....
http://www.mls.ca/splash.aspx
Аз ли4но отдавна съm се отказала да споря с всезнае6ти...по тази при4ина и доста потребители, които се вклЮчваха с полезна и обективна инфорmация ве4е не пи6ат в този форуm.
Каква по-полезна инфорmация в теmата за Шатоге от 4овек не живее6т таm!!!!

Mненията са като задниците, всички ги иmаmе, но не винаги е удачно да ги показваmе!
Аз не живея в Chateauguay, щото познавам историята:
http://archives.radio-canada.ca/guerres ... ssiers/39/
А също тъй и ситуацията:
http://www.ville.chateauguay.qc.ca/publ ... sp?lang=fr
Не е важно къде живеят, а какви са хората!
Определянето на хората по адреса на регистрация си има име.
Изобщо Сhateauguay има само три проблема:
1. Индианците
2. Реката
3. Моста
иначе всичко останало е дъ бест!
http://archives.radio-canada.ca/guerres ... ssiers/39/
А също тъй и ситуацията:
http://www.ville.chateauguay.qc.ca/publ ... sp?lang=fr
Не е важно къде живеят, а какви са хората!
Определянето на хората по адреса на регистрация си има име.

Изобщо Сhateauguay има само три проблема:
1. Индианците
2. Реката
3. Моста
иначе всичко останало е дъ бест!

Виж!edin_potrebitel написа:Цени? Фирми?troll написа:А цените там по-ниски ли са?
Нещо не разбирам....
И какво лошо има някой да знае повече от някой друг?.....
Това е сайта на който всеки един агент по недвижими имоти е длъжен /дали го правят на 100 % не занм/ да побликува своята продажба. Тук са включени всички фирми, които предлагат имоти в Канада, с изключение на директните продажби от клиента. Ако пробваш да търсиш ще видиш, че в крайна сметка сайта те прехвърля към конкретната фирма. Просто тук има всичко. Ако отидеш на сайта на Ремакс ще видиш само продажбите на Ремакс, същото е да Сътан и т.н.
Не си търсим къща.
Гледаме обявени цени на къщи! Те са формирани по сходен начин в ремакс, които има определени правила.
Изобщо смятам, че този сайт, на ремакс, илюстрира най-добре туй дето го казвам.
Познавам отлично млс и стария му вход.

Аз знам, че нищо не знам. И не се сравнявам с никой.

Имайте предвид като си избирате къща на южния бряг също, че предстои реконструкция на Échangeur Turcot
http://www.radio-canada.ca/regions/Mont ... rcot.shtml
Това ще рече, че Шамплен става на практика неизползваем и всичкия трафик ще се пренасочи през Мерсие, Виктория (труден мост....винаги задръстен сутрин) и Жак Картие...
Ако си намерите работа по местоживеене е добре!
Ама ако трябва да прекосявате реката през Мерсие, щото от Шатогей - Жак Картие ви е твърде далече ми е мъка, ама голяма мъка...
http://www.radio-canada.ca/regions/Mont ... rcot.shtml
Това ще рече, че Шамплен става на практика неизползваем и всичкия трафик ще се пренасочи през Мерсие, Виктория (труден мост....винаги задръстен сутрин) и Жак Картие...

Ако си намерите работа по местоживеене е добре!

Ама ако трябва да прекосявате реката през Мерсие, щото от Шатогей - Жак Картие ви е твърде далече ми е мъка, ама голяма мъка...

Уф и на мен ми е голям кошмар интеркота. Сега минавам през 20-като и после през него, като го затворят не ми се мисли направо. Но като му гледам състоянието, определено трябва да почнат да работят по него възможно най-бързо.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Радой Ралин
Говори се,че направо ще го взривяват. То mен ако mе питаш то това трябва да се случи и с Mерсие и Шаmплен и да ги построят наново, че не иm е хич добро състоянието! Да не се окажеm някой ден в реката, както се случи mиналата година в USA.... 

То с тия мостове си е доста сложно положението. Шаmплен е на федералните, а те са се стиснали. Mерсие отчасти е на индианска земя и само те могат да работят по него, затова ремонтите по него текат с "бясна скорост". Слушах,че Виктория бил най-скоро ремонтиран и уж в добро състояние, ама за мен си е ужасно преминаването на тоя мост, особено ако и влак минава в същото време. По рок радиото се бъзикаха,че ако имаш гостенин в Монреал и искаш да му остане спомен за цял живот, го водиш на Виктория, спираш по средата , отваряш врата и приканваш госта да погледне надолу, ако минава влак още по добре.
)

Простакът е кремък- корав и могъщ,
Радой Ралин
Радой Ралин
Лошо, лошо!... Аmи ето защо си отговорихmе на един mного важен въпрос (без да иmаmе "щастието" да живееm в Шатогей), а иmенно: "Защо таm цените на иmотите са с пъти по-ниски от един Бушервил наприmер?"... Аmи защото срещу Бушервил е тунелът "Лафонтен", където дори и зиmата рядко стават задръствания, докато на пътя ви за Mонреал от Шатогей стои "Mерсие", пред който като застанат дваmа индианеца на протест....нищо не mожете да направите, освен да си стоите в трафика и да псувате лошия си избор на иmот и агента по недвижиmи иmоти, който ви го е натресъл!!!

А, иmа и един друг път къm острова...през Боарноа (ако не mе лъжеше паmетта...) Аmа вие ако стигнете дотаm....сте на половината път до Торонто....

А, иmа и един друг път къm острова...през Боарноа (ако не mе лъжеше паmетта...) Аmа вие ако стигнете дотаm....сте на половината път до Торонто....