Хомеопатията в Канада
Re: Хомеопатията в Канада
Илиана, защо си помисли, че те нападам - ни най-малко. Просто казвам, че ако някой в Бг е открил лекарство против рака, да не си стиска познанията за себе си, ами да ги сподели със света, да спаси милиони хора и покрай това да стане милиардер.
Бластер, добре че видя злобата у нас, а не видя благината у htris. Ти си точното потвърждение на това което каза Оптикс
Бластер, добре че видя злобата у нас, а не видя благината у htris. Ти си точното потвърждение на това което каза Оптикс
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Основен принцип в интернет сборищата е да се коментира изказването, а не тоз дето , го е писал.
Друг основен принцип е да се пише по темата.

Друг основен принцип е да се пише по темата.

Емигрант! Терминатор! Губернатор !
- optics
- Модератор
Да например мен ме изкараха злобен, при все, че съм мил и кротък.
Иначе гледам страшно, но това във форума не си личи

Иначе гледам страшно, но това във форума не си личи

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Истински изверги ти казвам!
Ще питат за хомеопатия!
Ясно им беше обяснено абсолютното безмислие на този въпрос, а те - не, та не!
После е безкофеиновото кафе и безалкохолната бира!
И от там до надувните жени е една крачка!
Както казва Mwanza-та!

БТВ ти обичаш ли рибки?
Ще питат за хомеопатия!
Ясно им беше обяснено абсолютното безмислие на този въпрос, а те - не, та не!
После е безкофеиновото кафе и безалкохолната бира!
И от там до надувните жени е една крачка!
Както казва Mwanza-та!

БТВ ти обичаш ли рибки?

Емигрант! Терминатор! Губернатор !
Лелей кви надувни, кви 5 лева??? Абе вие истински нямате ли си??? Надувните са спукваеми!!!
Хомеопатията ни беше натрапвана от невъзможността на лекарите в България да се справят дори и с един елементарен грип.
Аз преди да дойда тук се разболях от бронхопневмония. То не беше антибиотик, то не беше чудо! Накрая даже ми и дупчеха д***то с инжекции.
И като капак един от тези капацитети, които преди това ми отрови организма с всякакви лекарства ми изписа и хомеопатични лекарства за подсилване...
Въздухът в България е мръсен и оттам са и всичките респираторни заболявания. Докато бяхме там и аз зобех децата с какво ли не, без никакъв ефект...Откакто дойдохме тук те спряха да боледуват. 

Хомеопатията ни беше натрапвана от невъзможността на лекарите в България да се справят дори и с един елементарен грип.

И при нас се случи нещо подобно. Децата ми в България ги съсипах от антибиотици.
Голяма мърсотия много бацили, много нещо. Най-накрая аз хванах скарлатина.
Тук сме почти две години и не сме пипали антибиотик. Най-силното, което сме взимали е Tylenol и мултивитамини.
Голяма мърсотия много бацили, много нещо. Най-накрая аз хванах скарлатина.
Тук сме почти две години и не сме пипали антибиотик. Най-силното, което сме взимали е Tylenol и мултивитамини.
-
забравете да спорите с Павката, няма смисъл, той на всяко гърне похлупак и обича да измерва Ай-Кю то на хората
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
И защо пък трябва да ме притеснява, че някой ще ми измерва IQ-то?
А като "на всяко гърне похлупак" може да се определят не един и двама в този форум.
А като "на всяко гърне похлупак" може да се определят не един и двама в този форум.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
може и в това да е о4арованието на този форум, като се намират по един-двама похлупаци 

.....и секс до откат.Кьде забрави наи важната част от рецептата.здравословно и по малко яденеJulian_04 написа:M-Да, не дай си Боже да се разболееш от нещо сериозно, па ходи да те лекува билкар тогава!
Mоята рецепта е: по-mалко стрес ...повече положителни еmоции и здравословно хранене (без mазни mеса...Арррг!) ...и всичко ще е ОК!
THE LAST LINE OF DEFENSE
Ех, веднъж с някой да сме на едно мнение!...JoroF написа:.....и секс до откат.Кьде забрави наи важната част от рецептата.здравословно и по малко яденеJulian_04 написа:M-Да, не дай си Боже да се разболееш от нещо сериозно, па ходи да те лекува билкар тогава!
Mоята рецепта е: по-mалко стрес ...повече положителни еmоции и здравословно хранене (без mазни mеса...Арррг!) ...и всичко ще е ОК!

Тук пишат откровени талибани 

Абе талибани...талибанки....всякакви луди гъби...
Среща се от време на време някой нормален, ама общо взето е рядкост...
Затова ти като си семеен си обичай семейството и не ни се връзвай особено!... 

Някой може ли да ме ориентира, къде мога да намеря по-голямо разнообразие на хомеопатични продукти в Монреал, както и къде продават по евтини монопрепарати от $9
В близкият до нас Pharmaprix (Wilderton) има няколко препарата но не достатъчни.
В близкият до нас Pharmaprix (Wilderton) има няколко препарата но не достатъчни.
02-10-2009 г.Документи до Виена
17-09-2010 г.ВИЗИ
17-09-2010 г.ВИЗИ
Пробвай със заявка от същото место.