Стони ето какво ти отговори Главатаря !!!

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Аватар
myhata II

Стони ето какво ти отговори Главатаря !!!

Мнение от myhata II »

Премиерът коментира и недоволството на полицаите от решението държавните служители да заплащат здравна вноска и планираните по този повод протести.
„Мили полицаи - обърна се той към бившите си колеги - защо не отидохте и не ги арестувахте още там на „Цанков камък", на „Белене", защо не арестувахте и не спасихте парите на данъкоплатците".

Борисов добави и че още не е решил дали да отиде на среща със служителите на МВР.

Припомняме, по-рано днес вътрешният министър Цветанов обяви, че ще бъде на протеста на полицаите

8) :lol:
И е прав
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
Aribu
Изгонен от форума

Re: Стони ето какво ти отговори Главатаря !!!

Мнение от Aribu »

Явно се е обръщал към празноглавите разбиращи български. Ако това е вярно, което си цитирал си е нагла манипулация. Тук поне сте наясно, че протестите на полицаите се организираха и обявиха седмици преди да "изкочат" "мерките" на правителството по кризата.
Все по ясно и на повече хора започва да им светва как действат за да опазват равновесието в статуквото. Ако това не ти ясно то просто си или много глупав или правиш опити за малоумна манипулация.
Да вземеш от устата на тези, които ти показват керливите ризи и да ги хвърляш обратно по тях е метод на комунетата от татово време. Протестите на СФС започнаха още миналата година и те са формулирани ясно в искания за промяна в социалния им статус и материалната база, които са причини наред с некадърното еъководство част от което е бил и самия Боко.
Цветанов и Рашев в момента правят опит да се присламчат под знамената на федерацията, защото съвсем увисват. Раше в случая е ползван като мюре, което ще покани цветанов там където не е желан по принцип, защото исканията са отправени към него и индиректно към правителството. какво ще дири там не е ясно, получава се мещо такова, че отива да подкрепи онова което се иска от него да направи. Смешни са.
Онзи ден федерацията получи вписването на лигитимната ИНК и сега отново страстите се надигат. Съответно анализаторите отчитат това и пращат справки с мнения за мерки а те са прозрачни за основната част от полицаите, защото са информирани най редовно ...та дори и през полицейското радио, което работи от няколко дни.

Новата радиостанция на СФСМВР е вече онлайн и публично достъпна

Адреси:
http://77.78.163.86:8000/listen.pls
http://sfsmvr.org/radio.php

След като свалите файла го отворете с Winamp
:"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".

http://maps.google.ca/maps/ms?hl=en&ie= ... bee5e7dfbb
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Стони,я кажи ти сега за какво се бориш,като от Нти години живееш в Канада,та и аз да те попитам ,къде беше ти,когато трябваха да се арестуват другарите които са КРАЛИ и Крадат във момента ? 8)
Стефан Цанев
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Какво значи държавните служители ще започнат плащат здравна вноска :? ?
Та досега не са ли плащали, по каква причина, да не би да не се разболяват случайно ? В тази държава нещо в ред ли е изобщо :?: ?
Циганите - на Сатурн !
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

До сега тяхните здравни вноски са се плащали от държавата т.е не са имали удръжки от заплатите им.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
Aribu
Изгонен от форума

Мнение от Aribu »

myhata II написа:Стони,я кажи ти сега за какво се бориш,като от Нти години живееш в Канада,та и аз да те попитам ,къде беше ти,когато трябваха да се арестуват другарите които са КРАЛИ и Крадат във момента ? 8)
Аз мухата се боря за кефа си през работно врме на хиляди километра от там от където напуснах поради същите причини поради, които никой не може да вкара в затвора тези, които трябва, защото основните лостове и механизми това да се случи са в ръцете на точно тези, които са за затвора.
Устройва ли те отговора или имаш и още въпроси :lol:

Аватар
Aribu
Изгонен от форума

Мнение от Aribu »

Относно здравните вноски на полицаите е все тая кой и от къде ще гиплаща, защото и самите заплати в държавния сектор идват от бюджета...разликата е в каламбура на формулата. Техните желания са дефакто такива, че това е проблем в проблема им и е без значение фантасмагорията. Разбирам опортюнизма ви единствено защото той е породен от недоверие. Ако прхвърлим въпроса с тукашната полиция, веднага ще кажете, че все ви е тая дали ще им плащат повече бруто или пък по малко за да не им спират поголям данък за здравни вноски.

Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Опортюнисти са тези които са измислили формулата и са си подплатили пардесюто, а после са си заминали без да ги е грижа следващите какво ще измислят. Не трябва да е каламбур, а ясна и прозрачна приходност и разход, който се знае предварително откъде идва и къде отива. Полицайците ще се наложи да си влязат в пътя и да започнат да си вършат работата. Когато и те спрат да си слагат половината в джоба а да напълнят определената си, планувана част от бюджета с приходи от глоби и такси, може би ще се намери нещо за увеличение на заплати.
Не ми е все тази дали някой ще взима повече бруто или ще му се удържат такси. Не знаеш изобщо какво каза даже, това изречение има някакъв смисъл само в огледалния свят може би |( ...
Циганите - на Сатурн !
Аватар
Aribu
Изгонен от форума

Мнение от Aribu »

Мен винаги сте ме обвинявали в неразбрано говорене но годините показват друго :lol:
Не ти ли се струва, че малко нахално звучиш след като многократно съм обяснявал тук, че по принцип протестите от миналата година и скелета на федерацията са съставени от полицаи на които им е писнало от тези за които говориш в повече от на самите граждани?
Помисли логично, полицайте които не взимат са принудени да живеят с минимални заплати и обикновено са на най лошата работа по обяснима причина. Те имат същото желание каквото и нормалните граждани, защото то е породено не от любов към тях а от чиста прагматика.
Недоверието е онова което ви дели. Ето ти на мен по призумция не ми вярваш защото съм бил полицай. Ако бях овчар може би щеше да си по сговорчива с мен...що ли така :lol:

Аватар
troll

Мнение от troll »

В БГ се делим на полицаи и граждани! :D
Емигрант! Терминатор! Губернатор !
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

Aribu, само да те попитам къде научи тези сложни думички с трудна употреба ?
Аватар
troll

Мнение от troll »

Ти по призумция ги пишеш тез неща щото човека не е бил овчар, а полицай!
Ама ако беше уфчерин щеше да пише "уфсъ" и да се радва на живота.
А той само се оглежда за заподозрян и тутакси предприема оперативни действия за доказване на вината му и неговото задържане. :D
Полицайте са "колеги", а хората са "граждани"!Само полицайте работят! Гражданите правят нарушения и понеже са високоплатени, за разлика от полицайте, то трябва да си плащат. Полицая много добре знае кой да арестува, но не го прави щото после ще го пуснат.Полицая взима подкупи само за да може да дава подкупи - такава е системата. Политиците винаги са виновни, а не полицаите!
Какво става уволнения полицай? Мутра или политик!
Нема бивш полицай!
Емигрант! Терминатор! Губернатор !
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Ами Стони, не съм аз виновна че ми иде по призумпция упуртюнистично да се дръпна от полицай :lol:, инстинкт :fubar:!
Ако беше уфчерин можеше и да се дръпна, но чак след като ми замирише :lol:.
Както много правилно отбеляза трола, няма бивш полицай, дето да не е мутра, политик или поне да няма политически амбиции, ти си поредното доказателство за това :hai:.
Когато от свидетели и съратници, а някои и съучастници на властта се превърнете в част от "нормалните граждани" и вместо да вдигате стачки по команда всеки кротко си върши работата може и да се промени нещо :* .
Циганите - на Сатурн !
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Поводът за поредния протест е идеята на кабинета държавните служители да започнат да си плащат осигуровките, поемани им до момента от държавата.
Това ще намали заплатите с около 12 процента

А кво стана Стонка,те место нагоре надолу,и ууу ще викате на Цветана а ? :lol:

http://news.ibox.bg/news/id_1328529376
Стефан Цанев
Аватар
Aribu
Изгонен от форума

Мнение от Aribu »

Абе и вие ли сте малоумни тук?
Най съзнателно ви държах в течение как се развиват нещата и от къде е причината за недоволството, за какво всъщност протестират ...и пак като папагали повтаряте платените медии и хващате вяра всъщост на манипулаторите и не ви е нужна истината.
Какво повече да направя освен пак да ви пусна официалните форуми и сайта на синдиката.

Публикувай отговор