hadministratora написа: Всъщност, като се има предвид, че медицинските са пряко свързани с визата, по-вероятно е ако искат нещо допълнително, то да е преди медицинските.
Аз точно това се чудих тези дни - дали изпащането на медицинските значи че всичко друго е ок. Или първо пращат медицинските и едва след като видят че хората са здрави се захващат да им гледат досието?
Някой от миналата вълнА беше писал че след ОК на медицинските са почнали да им искат това и онова.
KASTA7372, покрай тая процедура станах два пъти по-търпелив, отколкото бях преди. А голямото чакане предстои, дори след получаването на визите - аз гледам тука че ако искам да се запиша да уча се събира половин година чакане за сравнителна оценка на дипломата и още поволин година да се доредя да хвана курс, на който не са му запълнени бройките...
Здравейте и от нас! На 12.03.2010(петък) и ние преминахме медицински в Грийнберг. И при нас нещата протекаха по начина койте е описала desiR. НО днес се изненадах когато ми се обадиха от клиниката и ми казаха че съпругът ми се е подписал на грешно място в медицинския формуляр и се налага да отиде отново за да го направи на вече правилното. Като искам да отбележа че лекарката е тази която правеше отметка на мястото за подпис Не тарся кой е виновен за грешката, станалото станало, макар че съпругът ми ще трябва да пътува отнова до София заради един подпис. Споделям го за да се избегне и при други подобна грешка. Внимавайте и ако трябва питайте дали това е мястото за подпис....Иначе и при нас всичко приключи за 1.30 мин. На малката (4 год) и направиха само преглед със слушалка и и опипаха коремчето. Показаха и играчки и питаха кави са на цвят. Желая на всички на които им предстои безпроблемно минаване на прегледите.
-------------
направени мед.прегледи - 12.03.2010 (в Грийнберг)
POSTREACT(ions) SUMMARY
Последно промяна от mimsan на Нед Мар 14, 2010 4:05 am, променено общо 1 път.
Благодаря demococcus за окуражителните думи. Вярно, че търпението е злато, ама вече много се протакат нещата, ние започнахме процедурата миналия януари, чак декември бяхме на интервю, дано не смятат да ни мотат още дълго или не дай си боже да ни се е паднал някой муден чиновник.....ще пишем до Букурещ, поне да знаем какво става.
POSTREACT(ions) SUMMARY
Chovek e tolkova golqm kolkoto sa golemi mechtite mu!
s.ignatova написа:Здравейте на всички, днес 17.03. дойдоха и нашите мед. формуляри.
toro40 написа:Пристигнаха и нашите медицински - 17.03.2010г.
Честито! Тъкмо наскоро ви гледах празното поленце в табличката и си мислех че е време да ги получите! Хайде сега, здрави, бодри и засмени... на преглед!
А скоро и колонката с покани за визи да напълним!