На мен ми е симпатичен!Ottawa boy написа:има ли някой тук да симпатизира на Първанов
Виж какъв е симпатяга с тоя зализан бретон.

На мен ми е симпатичен!Ottawa boy написа:има ли някой тук да симпатизира на Първанов
Радко,Радко,пак нищо не си разбрал....radkoT написа: Определено канадската деиствителност и продължителното бачкане по фабриките оказват своято влияние върху психиката на индивида![]()
ИФФ ,все другите нещо не били разбрали пък ти си наи големия специалист по всичкоIFF написа:radkoT написа: Радко,Радко,пак нищо не си разбрал....
Да, оказва. Повече от очевидно еradkoT написа:
Определено канадската деиствителност и продължителното бачкане по фабриките оказват своято влияние върху психиката на индивида![]()
Ти като не си психясал от работа по фабриките,нещо смислено да си написал по темата?Единственото което видяхме до момента,е една бурна радост че били погнали агента Гоце.Една типична закачка за лапни-шарани,целяща единствено отвличане на вниманието и евтин популизъм.Давам ти един последен пример.Президент не се извинява на министър,министър не се извинява на началника на данъчното в градчето Н.,шефа на данъчното не се извинява на служителката на гишето.Пределно ясно ми е че финансовия министър има повече власт от президента,но в йерархията нещата са обратно.Колкото до фабриките,тука има доста хора,минали през тях,и от тяхно име бих искал да ти кажа,че не си прав,и майка ти и тя не е права,че и леля ти и сестра ти и те не са прави.radkoT написа:
ИФФ ,все другите нещо не били разбрали пък ти си наи големия специалист по всичко
Ти битер почна като оня филипинеца с неговите теории за липсата на правилни форми в космоса
Твоита маика явно че е наи-грешната,пък и леля ти пък и сестра ти.IFF написа:Ти като не си психясал от работа по фабриките,нещо смислено да си написал по темата?Единственото което видяхме до момента,е една бурна радост че били погнали агента Гоце.Една типична закачка за лапни-шарани,целяща единствено отвличане на вниманието и евтин популизъм.Давам ти един последен пример.Президент не се извинява на министър,министър не се извинява на началника на данъчното в градчето Н.,шефа на данъчното не се извинява на служителката на гишето.Пределно ясно ми е че финансовия министър има повече власт от президента,но в йерархията нещата са обратно.Колкото до фабриките,тука има доста хора,минали през тях,и от тяхно име бих искал да ти кажа,че не си прав,и майка ти и тя не е права,че и леля ти и сестра ти и те не са прави.radkoT написа:
ИФФ ,все другите нещо не били разбрали пък ти си наи големия специалист по всичко
Ти битер почна като оня филипинеца с неговите теории за липсата на правилни форми в космоса
Да прав си . По това че копираш парола от полето за скрита парола ( звездички) !!!filipne написа:Да, оказва. Повече от очевидно еradkoT написа:
Определено канадската деиствителност и продължителното бачкане по фабриките оказват своято влияние върху психиката на индивида![]()
Драги ми радко, направи си труда да четеш ВНИМАТЕЛНО написаното преди да ставаш за смях. Копирането не паролата го направи МОЯ КОЛЕГА (канадското връзкарче с 10 годишен опит) , а не аз.radkoT написа:
Да прав си . По това че копираш парола от полето за скрита парола ( звездички) !!!![]()
е повече от ОЧЕВАДНО
нещо нерви забелязвам бай ФилипНЕfilipne написа:Драги ми радко, направи си труда да четеш ВНИМАТЕЛНО написаното преди да ставаш за смях. Копирането не паролата го направи МОЯ КОЛЕГА (канадското връзкарче с 10 годишен опит) , а не аз.radkoT написа:
Да прав си . По това че копираш парола от полето за скрита парола ( звездички) !!!![]()
е повече от ОЧЕВАДНО
Всъщност това ти изказване е само още едно потвърждение на тезата ти за фабриките.
Ифф-чо при теб е същия проблем.ЯК бач във фабриките и след това КА била крива за всичко.Недей така !IFF написа:Ради,типчно за някой,който няmа какво да каже,запопчва6 с лъжите.Кога съm казал че всички трябза да mу козируват и извиняват?
честно казано,mога саmо да те съжаляваmradkoT написа:Ифф-чо при теб е същия проблем.ЯК бач във фабриките и след това КА била крива за всичко.Недей така !IFF написа:Ради,типчно за някой,който няmа какво да каже,запопчва6 с лъжите.Кога съm казал че всички трябза да mу козируват и извиняват?
Ако тря да се върнем към темата.......когато един бачкатор почне да говори за политика става страшно !![]()
И аз се присъединявам.IFF написа:честно казано,mога саmо да те съжаляваmradkoT написа:Ифф-чо при теб е същия проблем.ЯК бач във фабриките и след това КА била крива за всичко.Недей така !IFF написа:Ради,типчно за някой,който няmа какво да каже,запопчва6 с лъжите.Кога съm казал че всички трябза да mу козируват и извиняват?
Ако тря да се върнем към темата.......когато един бачкатор почне да говори за политика става страшно !![]()