Работа - къде и каква ?
Работа - къде и каква ?
Каде в Канада е най-добре от гледна точка на работа за новопристигнал ?
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
Re: Работа - къде и каква ?
kade v sofia e nai dobre da se pechesh na slance?sofia написа:Каде в Канада е най-добре от гледна точка на работа за новопристигнал ?
za kakava rabota stava vapros?
na kolko e godini novopristignalia
kakav ezik znae
kakav cviat mu e kojata, kosata...
po princip - toronto e kato sofia
vancouver e kato varna
montreal e kato plovdiv itn...
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
obshto vzetoDimitar Kolev написа:Vancover bil kato Varna!4e tolkoz lie hubav toz Vancover? :lol:
Aide sega 6te me kara6 da se mestia li? :lol:
A na vaprosa na suforumnica:
Kak se namira rabota?
Trudno!
hem e hubav
hem e do moreto
hem e skap (poniakoga poveche ot toronto)
hem e po malak
mnogo priliki ima m/u Van i Varna - ne samo tova che i dvete zapochvat s V
ama ne se shashkai
az prosto za sravnenie sam go napisal s BGto da im e po lesno na horata da si praviat smetkite
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
- sara
- Рошава гарга
kakvo vi попита момичето - вие какво обяснявате
ами Кольо, да ти кажа съмнявам се, че във Van е толкова тихо и скучно зимата както във Варна - да ме прощавате варненци, но и аз съм от там все пак.
а работа се намира с мерак, упоритост и където и да отиде човек - все ще си намери след по-кратък или по-дълъг престой.

ами Кольо, да ти кажа съмнявам се, че във Van е толкова тихо и скучно зимата както във Варна - да ме прощавате варненци, но и аз съм от там все пак.
а работа се намира с мерак, упоритост и където и да отиде човек - все ще си намери след по-кратък или по-дълъг престой.
Da me prostavate obache prilikite m/u Van. i Varna sa neumestni,ne moge da se sravnyava golyamoto selo Van. s chernomorskata perla Varna.Lyatoto vav Van. e pochti tolkova skuchno kato zimata vav Varna .
Podpis: givyal i v dvata grada.
Obache hipotetichnoto sravnenie na Kolyo e pravilno,kato dopalnim Quebec city-Tarnovo i Ottawa-lovech.
Podpis: givyal i v dvata grada.
Obache hipotetichnoto sravnenie na Kolyo e pravilno,kato dopalnim Quebec city-Tarnovo i Ottawa-lovech.
Tova biaha maitapi!
Rainmaker-kitove sum gi gleedal i o6te sa mi interesni,ne e lo6o,kato predimstvo
Sara,ti moge li taka da se izkage6 za Varna puk!
Az za Montreal moga da kaga,4e kato izklu4i6 raiona okolo St.Catherin i to samo petuk i subota ve4er,e dale4 ot Varnenskia no6ten jivot dori i zimata,daje mnogo dale4!Ne znam kolko sa ti presni vpe4atleniata-moite sa ot predi 1,5 meseca...No tova ne iskam da stava tema za spor,6toto az ne si padam po 6umotevicata i no6tnia jivot i tuka6noto spokoistvie mi dopada pove4e!
Vse pak otgovorete na 4oveka.Az ne moga da govoria ot li4en opit,za6toto ne sum tursil.
No moga da ti kaga kak jena mi si nameri:
tia govori dobre i English i French + tova govori ispanski,malko italianski,a prez cialoto si sredno obrazovanie e u4ila nemski+ tova e na 26 izglejda much better ot pove4eto Canadki i ne e vidimo malcinstvo,zavur6ila e Ikonomi4eski Universitet,Varna ima staj niakolko godini v 4ugdestranii kompanii vklu4itelno US i France po niakoi i drug mesec...2 sedmici puska puska CV-ta manipulirani spored slu4aia,hodi,hodi po interview-ta i zapo4na v Tim Hortons-kato prodava4ka i vsi4ko ostanalo na min zaplata.
Dnes edin priatel zapo4va rabota v Sears na $ 9 Ca/4as kato agent d'appeles sled okolo 3 sedmici tursene-govori i dvata ezika dobre i t.n.
Namira se rabota ama trudno...
Da spodeliat opitnite hora!
Rainmaker-kitove sum gi gleedal i o6te sa mi interesni,ne e lo6o,kato predimstvo

Sara,ti moge li taka da se izkage6 za Varna puk!

Az za Montreal moga da kaga,4e kato izklu4i6 raiona okolo St.Catherin i to samo petuk i subota ve4er,e dale4 ot Varnenskia no6ten jivot dori i zimata,daje mnogo dale4!Ne znam kolko sa ti presni vpe4atleniata-moite sa ot predi 1,5 meseca...No tova ne iskam da stava tema za spor,6toto az ne si padam po 6umotevicata i no6tnia jivot i tuka6noto spokoistvie mi dopada pove4e!
Vse pak otgovorete na 4oveka.Az ne moga da govoria ot li4en opit,za6toto ne sum tursil.
No moga da ti kaga kak jena mi si nameri:
tia govori dobre i English i French + tova govori ispanski,malko italianski,a prez cialoto si sredno obrazovanie e u4ila nemski+ tova e na 26 izglejda much better ot pove4eto Canadki i ne e vidimo malcinstvo,zavur6ila e Ikonomi4eski Universitet,Varna ima staj niakolko godini v 4ugdestranii kompanii vklu4itelno US i France po niakoi i drug mesec...2 sedmici puska puska CV-ta manipulirani spored slu4aia,hodi,hodi po interview-ta i zapo4na v Tim Hortons-kato prodava4ka i vsi4ko ostanalo na min zaplata.
Dnes edin priatel zapo4va rabota v Sears na $ 9 Ca/4as kato agent d'appeles sled okolo 3 sedmici tursene-govori i dvata ezika dobre i t.n.
Namira se rabota ama trudno...
Da spodeliat opitnite hora!