Въпрос за таксите за Букурещ

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
dudu

Въпрос за таксите за Букурещ

Мнение от dudu »

Минахме успешно интервюто! УРА!:D
Ами сега...?

Информацията за следващите плащания беше толкова "изчерпателна", че се изчерпахме да гадаем, колко "аджеба" ще трябва да платим със съпругата ми за обработка на третите формуляри в Букурещ и за Landing taxe! :roll: А и кога кое се плаща?...

Може ли някой да ми гo каже накратко, pls! :?:
Аватар
rose

Za taksite za Bukuresht

Мнение от rose »

Sigurno veche ste poluchili i edin photokopiran dokument za taksite,koito se plashtat,a sashto i vizite:
715$ e vizata,koiato vi savetvam da ne plashtate sega,zashtoto tova moje da zabavi poluchavaneto na medicinskite.Tezi pari se plashtat samo ot horata nad 22 god.Za decata taksa za viza nema
Po 400$ se plashta za obrabotka na dokumentite v Bukuresht i zavejdane na dosie,a za decata po 110$. Tezi taksi zaedno s aktovete za rajdane,svidetelstvoto za brak,stava vapros za doblikatite s markite otzad i prevodite,svidetelstvata za sadimost v original i tehnite prevodi se izprashtat v Bukurest i se chaka podtvarjdenie za zavejdane na dosie. :roll:
Аватар
rose

Za taksite v Bukuresht

Мнение от rose »

Zabravih da vi kaja za formuliarite,koito triabva da popalnite,a te sa:
IMM 0008(06-2000)E Generic (samo ot glavnia kandidat)
IMM0008(04-2004)E Schedule 1(i ot dvamata kandidati)
IMM5406(06-2002)E (i ot dvamata kandidati)
IMM0008(10-2002)E Schedule 5 (samo ot glavnia kandidat)
LaRue

Re: Въпрос за таксите за Букурещ

Мнение от LaRue »

dudu написа: Ами сега...?

Информацията за следващите плащания беше толкова "изчерпателна", че се изчерпахме да гадаем, колко "аджеба" ще трябва да платим със съпругата ми за обработка на третите формуляри в Букурещ и за Landing taxe! :roll: А и кога кое се плаща?...

Може ли някой да ми гo каже накратко, pls! :?:

изчерпателна информацията за следващите плащания /без кавички / можете да намерите тук; http://www.immigration-quebec.gouv.qc.ca/anglais/

Успех!!!
dudu

Thanks

Мнение от dudu »

Blagodarya vi "rose" i Monsieur "LaRue".
:D Tova e vsi4ko, koeto iskah da znaya.
Аватар
Boko
Има 1 предупр. за БАН
Обратна връзка:

hi

Мнение от Boko »

Еееееееее г-н Ла Рю а бе нема ли да си ходиш на село бре:-) Стига толкова в таа Б-а доста се понаяде тука.... :lol:
Аватар
sve
Обратна връзка:

:)

Мнение от sve »

Не мога да се съглася че ако се плати и таксата за визата 715$ нещата ще се забавят. На какво основание !? Дори напротив мисля че е много по разумно сумата да се преведе едновремено ! Това 100% ще намали сроковете. Сигурно знаете че с медицинските се получава нещо като касова бележка от посолството за таксите които сте платили! Освен това не е уточнено ако се плаща на двапъти кога точно да се плати кога да се плати 2та сума. ако е след като има решение за виза !? то това означава да се праща пак разписка от банката което пак ще забави нещата !? ако е след медицински , как ще се сигурни че е пристигнала ще платите още 50лв на кориер. Или ще се доверите на пощите които ми забавиха обратната разписха от документите и тя дойде месец след бар кодовете !? Вие решавате но! моето мнение е да си платите всичко наведнъж. Нищо не губите просто си улеснявате живота. И съм 100% сигурен че това в никакъв случай няма да забави процедурата ви!
Аватар
sve
Обратна връзка:

:)

Мнение от sve »

Пропуснах да кажа как се развиха нещата в моя случай
Платих таксите едновремено 1115$ + 2$такса на банката

на 24.02 ми е заведено досие в Букорещ
на 19.04 пристигнаха медицинските

Малко повече от месец и половина

Успех на всички
Заключено