Въпрос по форма IMM 5406

Федералната процедура за имиграция, спонсориране, студентски, работни и посетителски визи, програмите за имиграция на останалите провинции.
Аватар
hadministratora
Хабсурден

Re: Въпрос по форма IMM 5406

Мнение от hadministratora »

Аз бях писал само моя паспорт, тъй като само аз имах. За съпругата и дъщеря ми писах N/A. Когато ни поискаха допълнителните документи си пуснахме по една експресна поръчка и след 3 дни и тримата имахме чисто нови паспорти. Във формуляра написах новите номера и добавих към бележката свободен текст (имаше такава, защото трябваще да уточня и други неща, които нямаше как да напиша във формулярите) инфо, че сме си ги подновили.
smt

Мнение от smt »

Наистина не знам, как да постъпя с паспортите. Ако, си направя нов сега ще започне да му тече срока на валидност. Дали ще ок, ако попълня номера на стария, ако изтича например след месец? :?: Още се чудя дали правят проверки с паспортите, къде си ходил и т.н.
Федерална процедура-продължителност 18 месеца!
kill_u
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от kill_u »

smt написа:Наистина не знам, как да постъпя с паспортите. Ако, си направя нов сега ще започне да му тече срока на валидност. Дали ще ок, ако попълня номера на стария, ако изтича например след месец? :?: Още се чудя дали правят проверки с паспортите, къде си ходил и т.н.
E какво те притеснява срока на валидност? Те са валидни доста дълго време мисля че пет години.
Аватар
zmeitshe

Мнение от zmeitshe »

Попълнете данните от настоящите паспорти. Когато стане време за слагане на висите, ако имате нови паспорти, просто напишете писмо то посолството че имате нови паспорти, щото старите са изтекли. Ние така направихме и нямаше никакъв проблем.
smt

Мнение от smt »

Пак малко неясноти около паспортите. :worried: Четири дена преди да подадем първата форма паспорта ми ще бъде изтекал. Чудя се дали задължително трябва да се впише и моя номер на паспорта при положение, че няма да съм водеща в процедурата. Мога да си изкарам, но се притеснявам дали ще важат паспортите от стария вид извън Европа, а биометричните паспорти ще се издават чак края на март, началото на април. Hadministratora, беше споменал, че не е вписвал номерата от паспортите на жена си и децата си с първата форма. Не знам как точно да постъпя. :?:
Федерална процедура-продължителност 18 месеца!
Аватар
tonich

Мнение от tonich »

smt написа:Пак малко неясноти около паспортите. :worried: Четири дена преди да подадем първата форма паспорта ми ще бъде изтекал. Чудя се дали задължително трябва да се впише и моя номер на паспорта при положение, че няма да съм водеща в процедурата. Мога да си изкарам, но се притеснявам дали ще важат паспортите от стария вид извън Европа, а биометричните паспорти ще се издават чак края на март, началото на април. Hadministratora, беше споменал, че не е вписвал номерата от паспортите на жена си и децата си с първата форма. Не знам как точно да постъпя. :?:
Някои хора просто си умират да питат.
Само 4 (четири) мнения по-горе hadministratora е отговорил!

Освен това, как ще впишеш НЕВАЛИДЕН ПАСПОРТ??? :fubar:
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич ;-)"