Все пак признавам, че беше неуместно. Тук не всички са ми свикнали.

за кво става въпрос?prace написа:Излишно драматизиране?
Че млад човек почина така нелепо? Може би родителите му са го гледали в този момент.
И ти сбърканяк такъв се смееш.
Естествено, че има къде къде по-драматични неща , като запушена тоалетна, крива дъска от дъжд и надписани сметки от bell , които дълбоко те травматизират, та пишеш страници за тях.
Дебил!
Мистър Лавал беше пуснал доста грозен коментар за смъртта на състезателя, та реших че няма да е голяма загуба за поколенията ако го махна без следа. От отговорите на съформуците може да прецениш доколко интелигентно е било изказването на ablood.radkoT написа:за кво става въпрос?
явно е имало триене голямо
Това вече беше върха!?!? Грозен коментар?!?miteto написа:Мистър Лавал беше пуснал доста грозен коментар за смъртта на състезателя, та реших че няма да е голяма загуба за поколенията ако го махна без следа. От отговорите на съформуците може да прецениш доколко интелигентно е било изказването на ablood.radkoT написа:за кво става въпрос?
явно е имало триене голямо
От толкова отдавна бях спрял да те чета и отговарям, че не разбрах кога си станал модератор.miteto написа:Пич, ти си сравнително елементарно парче, затова си ми напълно ясен. Ти си просто един трол, също като Мухата2 и Хълца, само дето оперираш на различно ниво. По начина по който си пуснал темата е ясно, че търсиш някакъв вид "спортно дърляне" и аз реших да се заиграя с тебе.
За пръв и последен път ти отговарям по такъв повод - "Приказки под Шипките" е мястото, където може да се "забавляваш" като предизвикваш съфорумците със "скандални" мнения. Останалите форуми са сериозни и аз лично ще се старая темите да не бъдат толкова цветисти както тези в Шипките.ablood написа:Ако обичаш, дръж се професионално!
13. Потребителите не трябва да се държат като "модератори в сянка". Ако някой потребител забележи нещо нередно, което го касае лично или не, може да изпрати Л.С. до назначените за съответния форум Модератори или на някой Администратор. Обсъждането на действията на Модератори и Администратори във форумите е недопустимо и такива теми или мнения ще бъдат изтривани.
Администраторите и Модераторите имат задължението да следят за спазването на правилата и политиката на форума. Дали едно правило е нарушено, кое е реклама, вулгарно, непристойно и т.н. е по тяхна преценка, а не по преценка на потребителите.
По скоро е липса на можене ако питаш мен...ivandaman написа:
Олимпиадата стартира доста на карък (ако мога така да се изразя)..